суботу, 18 квітня 2015 р.

Форум в Ізмаїлі

Форум
«Перспективи адміністративно-територіальної реформи та розвиток місцевого самоврядування на  Півдні Одеської області».
Запрошуємо Вас взяти участь у круглому столі «Перспективи адміністративно-територіальної реформи та розвиток місцевого самоврядування на  Півдні Одеської області», який відбудеться 21 квітня 2015 року в м. Ізмаїл.

Круглий стіл організований Українською миротворчою школою спільно з ГО «Сприяння міжкультурному співробітництву» м. Одеса за фінансового сприяння Посольства Великої Британії в Україні.
Мета круглого столу: «Обговорити перспективи адміністративно-територіальної реформи та розвиток місцевого самоврядування на  Півдні Одеської області в умовах сьогодення».

Заплановано обговорення наступних питань:
-          Децентралізація та її впровадження.
-          Обговорення Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад». Плюси та негативні наслідки від його впровадження.
-          Територіальне реформування на Півдні Одеської області, багато національність.
-          Роль Бессарабії для розвитку України, загрози для Бессарабії, політичні маніпуляції на темі національних меншин та особливостей регіону через конфлікт на Сході України, проблеми громад.
-          Інформаційні закиди в ЗМІ про автономію Бессарабії, їх вплив на громадян.

До участі запрошуються органи державної влади, національних меншин,  експерти, представники органів місцевого самоврядування, зацікавлені ЗМІ.

Круглий стіл відбудеться 21 квітня 2015 року. Початок о 15.00 в  конференц-залі готелю «Інтерклуб» ( вул. Краснофлотська, 69  (2 поверх).

Немає коментарів:

Дописати коментар