вівторок, 21 квітня 2015 р.

Керівника пенсійного фонду в Тернополі звільнено


Сьогодні, 20 квітня, звільнено керівника головного управління пенсійного фонду України в Тернопільській області Хому Л. З., призначену за наполяганням колишнього голови ТОДА Хоптяна В. А. За це вона вірно служила режиму, змушувала підлеглих вступати в партію регіонів, незгідних звільняла з роботи, організовувала примусові поїздки на антимайдан.

Самооборона Майдану Тернопільщини неодноразово зверталася до керівництва пенсійного фонду України і до Міністерства соціальної політики України з вимогою провести розслідування щодо діяльності Хоми Л. З. та розглянути доцільність подальшого її перебування на посаді. Справедливість встановлено: для всіх незаконно звільнених і заляканих працівників управління пенсійного фонду України в Тернопільській області, для всіх хто боровся під час Революції Гідності за повалення злочинного режиму Януковича та за нову європейську Україну.
Самооборона Майдану Тернопільщини буде пильно слідкувати за процесом призначення нового керівника управління пенсійного фонду України в Тернопільській області. Також заявляємо, що люстрація триває, і всі, хто вірно служив Януковичу, будуть звільнені.

Голова «Самооборони Майдану Тернопільщини» Іван Ковалик

Немає коментарів:

Дописати коментар