четвер, 16 квітня 2015 р.

Шлях європейської інтеграції України: роль громадянського суспільства

Відкритий Круглий стіл «Шлях європейської інтеграції України: роль громадянського суспільства».

Одеса – 23 квітня

Українська національна платформа, що наразі налічує більше 200 організацій громадянського суспільства України, вважає доцільним об’єднати зусилля влади та громадян заради вирішення нагальних питань необхідного системного реформування.

Запрошуємо представників місцевого самоврядування, активних лідерів громадських організацій, місцевих громад та експертів, зацікавлених у питаннях євроінтеграції України та ролі об’єднань громадянського суспільства у відповідних процесах.

Мета заходу: висвітлення актуальних викликів, що стоять перед громадянським суспільством в умовах європейської інтеграції України, визначення ролі об’єднань організацій громадянського суспільства, зокрема Східного партнерства, у подоланні соціальної кризи в умовах зовнішньої агресії.

До експертної участі у заході запрошено представників Європейського союзу в Україні, представників Посольства Республіки Латвія в Україні, лідерів Східного партнерства в Україні, експертів з питань імплементації стандартів демократії та пріоритетних політик у відповідності до Угоди про Асоціацію.


Для участі у заході необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням:


Витрати на проїзд (до міста проведення Круглого столу і назад) покриваються за рахунок організаторів за умови використання транспорту економ-класу (потяг-плацкарт, автобус) та за наявності проїзних документів. Також під час обідньої перерви учасникам заходу буде запропоновано відвідати фуршет.

За додатковою інформацією просимо звертатися до представника організаційного комітету: Денис Кузьмін – 050 415 77 98

Немає коментарів:

Дописати коментар