четвер, 23 квітня 2015 р.

Актуальні теми сьогодення (23.04.2015)

Сьогодні російські "новини"масово поширюють інформацію про вчорашні мітинги під Адміністрацією Президента України, змальовуючи їх як стихійні виступи шахтарів проти невиплати заробітних плат українським Урядом. Насправді ж у вчорашніх мітингах приймали участь у більшості своїй працівники приватних підприємств, які в свою чергу мають величезну заборгованість перед бюджетом. Учасники мітингу дуже часто на питання журналістів не могли пояснити ні чому вони сюди приїхали, ні хто оплатив їм дорогу та харчування в столиці. За офіційною інформацією заборгованість гірникам держава сплатить уже в травні, але спершу повернути борги державі у розмірі півмільярда гривень має енергохолдинг Ріната Ахметова ДТЕК. (Володимир Демчишин, міністр енергетики та вугільної промисловості)

Також російські засоби масової дезінформації в черговий раз перекручують слова європейських політиків. В цей раз "жертвою" російських пропагандистів став Президент Польщі. За повідомленнями прокремлівських сайтів та телеканалів Президент Польщі заявив: "діалог Польщі та України неможливий через визнання Радою діяльності ОУН-УПА боротьбою за незалежність", хоча насправді він сказав про історичний діалог щодо ролі ОУН та УПА у відносинах двох країн: “Нещастя цього закону полягає в тому, що він робить неможливим польсько-український історичний діалог…”. 
Крім того російські пропагандисти забули нагадати про те, що Польща активно підтримує Україну у боротьбі проти окупантів, лікує військових, надає матеріальну та технічну допомогу і всіма силами підтримує Україну на міжнародній арені.


Рекомендовані лінки для поширення:
1. Кадыров публично разрешил чеченским полицейским стрелять в силовиков из других регионов РФ
http://medialeaks.ru/news/2304yt_kadyrov
2. Беларусь окончательно отказалась от одиозных “георгиевских лент” и вывесила огромное количество баннеров на беларусском языке к Дню Победы http://by24.org/2015/04/21/victory_day_in_minsk_without_colorado_ribbons/
3. Лукашенко во время своего визита в Тбилиси назвал Сухуми, захваченный в 2008 году российскими войсками - частью Грузии
http://www.apsny.ge/2015/pol/1429815055.php
4. 20 вопросов “ватникам”
http://gigamir.net/agenda/internet/pub1688417
5. Средств на обещанное развитие Севастополя у РФ не оказалось - официальный ответ т.н. “губернатора”
http://www.sobytiya.info/news/15/51335

Поширюй цю інформацію в соціальних мережах, серед своїх друзів та знайомих.

Немає коментарів:

Дописати коментар