неділю, 19 квітня 2015 р.

Математика "патріотизму" від Автомайдану

Привід істерії тернопільських "автомайданівців" на просторах інтернету формально благородний. Лише близько 30 тернополян зустрічали Михайла Григоришина, котрий загинув в зоні АТО. Це дуже мало. А відтак. Це сумно. Це боляче. Це неправильно. Як виправляти ситуацію - я не знаю. Але маю великий сумнів, що істерія, а тим більше звинувачення інших мешканців Тернополя і представників ГО у "непатріотизмі", може цьому зарадити.  На підтвердження своїх сумнівів покличу математику.
Але спочатку  дві цитати . Перша - пані Наталі Гресько. "Ви знаєте, в цьому пості я не хочу похвалитися які автомайданівці молодці, я просто хочу спитати інших “громадських активістів” де ви були в цей час???? Чому не прийшли попрощатися з Героєм." 
І друга від пана Дмитра Гайдуцького. "Ми кричимо "Героям Слава"!! Забудьте ці слова!! Доки не навчитесь вітдавати шану цим ГЕРОЯМ!!! Я не хотів все ускладнювати,але це не перший випадок в Тернополі такого ігнорування!! Я вдячний усім хто прийшов на КПП і зустрів Михайла,ви всі молодці що не покладаєте рук!! Своїм хлопцям з Автомайдан-Тернопіль теж вдячний що приїхали і нас було 12 авто,Христині Феціці,Роману Павлишину,дякую офіцерам та чиновникам які прийли.А решті наших славних "люструвальників" "діячів" і т.д. пропоную перед тим як щось писакати на когось ще раз уважно перечитати цей пост і задуматись чи справді ви робите все правильно!!!! "
А тепер до математики. Візьмемо за аксіому тексти пп. Гресько і Гайдуцького, що всі "діячі" , "громадські активісти" та просто жителі Тернополя - непатріоти, заставимо забути їх слова "Слава Україні" (сталіністи це намагалися вже робити -І.Р.) і посипемо їм голову попелом...
А тепер математика. "правдивого патріотизму".  "Автомайдан" Тернополя нараховує "близько 120 осіб" (цитую за Д.Гайдуцьким). Візьмемо для простішого обліку 100. Уявіть, якщо кожен правдивий  патріотичний автомайданівець прибув би сам, та взяв хоча б когось одного з родини, та запросив би хоч 1 сусіда. Вийшло би більше 30 осіб, чи ні? Але щось не складається у "патріотичній" математиці....Ніяк не складається. Звичайно можна було б згадати , наприклад,  Антикорупційний комітет . Але це вже геометрія...
Іван Роздум

Немає коментарів:

Дописати коментар