середу, 8 квітня 2015 р.

Інтерньюз-Україна запрошує журналістів Сходу та Заходу

ГО «Інтерньюз-Україна» запрошує журналістів із східних та південних областей України до участі у другій хвилі прес-візитів – до Луцька та Львова. Обидва прес-візити відбудуться 22-24 квітня 2015 року.

Такі міжрегіональні візити журналістів з півдня/сходу та заходу України Інтерньюз-Україна започаткувала ще в 2014 році під назвою «Схід-Захід: редакції за обміном».
Формат заходу має на меті сприяти діалогу та взаєморозумінню медійників з різних куточків України. Ціль проекту - показати, що Україна єдина, незважаючи на відмінності; показати роль місцевих громад в інтегруванні переселенців, показати роль волонтерських організацій. Журналісти зустрінуться з волонтерами та відвідають центри, де проживають переселенці.

Окрім того, учасники візитів отримають можливість поспілкуватись із місцевими колегами, органами державної влади та громадськими організаціями, представниками бізнес-сектору. Це нагода обговорити актуальні питання українського медіа простору, зрозуміти, чим живуть колеги в різних регіонах України, налагодити контакти та зібрати інформацію для майбутніх матеріалів.

Програма заходу передбачатиме: 

День 1 – зустріч з органами місцевого самоуправління (мерія, облрада, ОДА) та громадським сектором (активісти, волонтери, ГО), зустріч з бізнес-сектором;
День 2 - візити в місця, де перебувають переселенці (волонтерські центри, санаторії). День, присвячений роботі над матеріалами про життя переселенців.
День 3 – візити в 3 провідні редакції міста (газета, ТБ, он-лайн), екскурсія містом.

Тривалість прес-візитів: 3 дні 
Дати: 22-24 квітня Міста: Львів та Луцьк (на вибір)

Умови участі:
Участь у заході безкоштовна. Інтерньюз-Україна покриває проживання, харчування та проїзд запрошених учасників заходу. Умовою участі є написання матеріалу про життя переселенців в одному із вказаних регіонів за результатами візиту.

Якщо Ви зацікавлені взяти участь у проекті, будь ласка, заповніть ОНЛАЙН-АНКЕТУ http://bit.ly/reestr-exchanges до 13 квітня, 16:00.

Координатор повідомить Вам про результати відбору до 18:00, 15 квітня, а також надішле Вам подальшу організаційну інформацію.

Для отримання детальнішої інформації звертайтесь до координатора проекту Юлії Бабко – моб.: (+380 63) 710 13 96, е-mail:jbabko@internews.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар