середу, 6 лютого 2019 р.

Фотовиставка Хірано Такаші «Бабуся Ацуко»

9 лютого о 16:00, у креативному IZONE відбудеться відкриття персональної виставки японського фотографа Хірано Такаші. Фотографічна стратегія Хірано Такаші полягає у тому, щоб фотографувати одну людину впродовж тривалого часу, будучи поруч якомога довше, чекаючи на унікальні моменти, які навмисно і не вигадаєш. 
Хірано Такаші представить фотографічну серію присвячену своїй бабусі Ацуко: “Нам, людям, не легко бути разом з кимось довгий час, постійно, не відчуваючи любові. Звідси і ствердження, що ми можемо фотографувати людей, тільки коли любимо їх досить щиро. У цьому, на мою думку, і полягає унікальність мистецтва фотографії. Торік я перебував у Японії впродовж півроку і, за якимось дивним збігом обставин, зміг насичено провести час з бабусею до останнього, маючи змогу попрощатися з нею”.

Hirano Takashi, фотограф, журналіст-політолог, народився і виріс у Японії. Раніше працював фотографом у Токіо. У 2008 році переїхав до України, спочатку викладав японську мову, а згодом працював у Посольстві Японії в Україні експертом з українського питання. Нині журналіст. Серед виставок Хірано Такаші «Бути ще більше собою», IZONE, «Фотообраз Хірано Такаші», Львівський національний університет імені Івана Франка, Group exhibition of Epson Color Imaging Contest, Токіо, Шангхай, Тайпей, «Ти шукаєш життя», One Plus 1 gallery, Осака, Японія. Отримав нагороду Merit Award, in Epson Color Imaging Contest 2008, Японія

Виставка триватиме до 19 лютого.
Вхід вільний

Немає коментарів:

Дописати коментар