суботу, 16 лютого 2019 р.

Борис Гора про Руслана Кошулинського

Був, чув, бачив, спілкувався. Спецом вдалось бути на двох зустрічах, аби було для порівняння шо мати. Крім того вдалось особисто поспілкуватись в малому колі і без показухи. На все старався дивитись з порад ФБ друзів, без заангажованности. Зайвий раз переконався в правильности вибору. Мені далеко до культурности-інтелігентности, адекватности й компетентности, ідейности й віри, і ще всякого, можливо, непоганого. Але в нас є спільне бачення в простоті, щирости, поваги до простих і адекватних, в відкритости. Відкрив для себе його вміння, не обсирати інших, на відміну від себе, особливо в ФБ. Вважаю його гідним для мене кандидатом на Президента, довіряю і закликаю інших звернути увагу, особливо хто ще не визначився.
Всякі рейтинги я не сприймаю - всі вони для маніпулювання, зомбування й зневіри, і вони не від українців: всі ЗМІ великі належать олігархам, які брешуть, заради вигоди великих грошей. Зверніть увагу на його вирішенні глобальних питань, як Президента, а не на пріоритеті містячкових своїх, на які ви завжди можете, при наполегливости, впливати. При нагоді побувайте на зустрічах, намагайтесь побачитись вочі, поспілкуватись - попередньо подивіться відео різне з ним. Лиш українці самі можуть об'єднатись і вирішувати свої питання, і це вже доказано новітньою історією. Зі мною при здибанці можете розпитувати - відповім, що думаю і відчуваю.
ПееС: За фото подяка Іван Зінь, і за щирість і відкритість під час їзди в Нісані на теплому місці) А ще з Олександр Башта приємно було перебендюватись - я думав гірше, але вочі і не на камери, з ним можна вирішувати питання, але водій він, курва, нагліший за мене. Іван Калакайло дякую за сприяння в поїздці і зустрічі, надіюсь на якусь місцеву співпрацю.
Ми хочемо перемоги в війні, поваги на міжнародному рівні і змін внутрішніх і відчутних для простих людей - і ми їх, українці, самі і зробимо! Лиш разом, і в це тре мати сильну віру!
Подяка Руслан Кошулинський за гарно проведенний час, і побажання, не підвести нас простих і ідейних! І ще в печеру й на сплав запрошую, як будуть кращі умови і бажання.

Немає коментарів:

Дописати коментар