пʼятницю, 22 лютого 2019 р.

Путін і Мафія: шокуюче розслідування

20 січня 2019 року німецький телеканал анонсував показ фільму «Путін і Мафія». Але щось пішло не так... За 5 хвилин до ефіру, анонс видалили, а замість нього пустили в ефір фільм «Путін — новий цар».
За словами інсайдерів, на канал був тиск зверху. За російським поняттями, нічого дивного. За німецькими - безпрецедентно.
Хоча в редакції телеканалу ZDFinfo пояснили, що зміни в сітці мовлення відбулися з технічних причин. А анонсований раніше фільм буде показаний в наступний четвер, 28 лютого.

Чому ж все ж відео не вийшло на екрани вчасно. Можливо просто напередодні будівництва "Північного потоку 2" не хотіли показувати німцям, з якими "угрупованнями" їх уряд тепер тісно співпрацює? Хто зна. Все можливо.

Що ж такого було в цьому документальному відео?

Фільм "Путін і мафія" режисера Ніколаса Тонева і журналістки Анастасії Кириленко розповідає про передбачувані зв'язки президента РФ Володимира Путіна з мафіозними угрупованнями. Він був уже показаний в ряді європейських країн, в тому числі Швейцарії, Данії, Естонії, Польщі та Нідерландах. Автори поговорили з бізнесменами та іншими людьми, які тим або іншим чином причетні до "мафіозних контактів" Путіна, і спробували дізнатися, як кримінальні схеми зміцнилися в системі влади.

Звичайно можна очікувати, коли в ефірі телеканалу ZDF 28 лютого покажуть скандальний фільм. А можна вже зараз звернутись до більш сміливих джерел, таких як Neue OZ, де було опубліковано короткий огляд вищезгаданого фільму під назвою «Dokumentation "Putin und die Mafia"» (https://www.noz.de/deutschland-welt/medien/artikel/1659520/dokumentation-putin-und-die-mafia#comments-jump-to). А також подякувати Міхаелю Больтзе, який на своєму каналі YouTube виклав документальний фільм ZDFinfo "Putin und die Mafia" (https://www.youtube.com/watch?v=UdI24DBUMj0), який поки що не було опублікувано власне на каналі ZDF.
Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар