неділю, 17 лютого 2019 р.

Регіональний барон Мангер

Владислав Мангер має біографію типового українського регіонального барончика. 
От прямо еталон. 
На початку дев'яностих трохи попрацював механіком на пароплавстві. 
Потім у 1994 - хуяк-пиздяк - механік різко перетворюється на директора комерційної фірми. Потім ще одної, потім ще. 
В 2006 взагалі поперло - призначили заступником податкової в Керчі. Механіка пароплавства та директора фірмочок мутних. Окей. 
В 2007 взагалі джек-пот. Призначили головним податківцем в Херсоні. 

Потім посипались не менш хлібні посади в Інспекції сільського господарства. 

Мангер весь час крутився під кимось і мав впливових покровителів. Один з останніх - регіонал з інвалідністю Олексій Журавко - натурально бандос та педофіл (я не жартую). Потім він з'їбав в ОРДЛО і здається там і залишається. 

Мангер бігав його помічником, але після самовигнання Журавка, схоже заволодів частиною його активів і став досить самостійною фігурою.

Як класичний чиновник з кримінального оточення - великий патрон спорту. Очолює обласну федерацію боксу, звідки черпає собі тітушок. На Майдан він також підганяв свою босоту, але про це зараз не згадують, бо Мангер же ж дохуя патріот. 

Також за гроші обласного бюджету виписав з Росії 10 хокеїстів і забацав собі кишеньковий хокейний клуб. Який зараз разом з Федерацією намагається за нього вписуватись. Бо патрон людина хороша, любить дітей, нюхає фіалки і взагалі щирий патріот і справжній товариш. 

Точних даних не маю, але впевнений, що Мангер дохуя віруючий. Як і всі мерзотники при владі, у яких руки по лікоть в крові. Впевнений, що у нього вдома нехілий іконостас, і на церкву заслати не забуває (на церкву Московського патріархату, звісно, митрополиту Херсонському і Тавричєскому Іоанну). 

Але і про науку Мангер не забуває. Має аж п'ять дипломів. Навіщо стільки? А щоб було. 

До ворожки можна не ходити, щоб знати, що Мангер був членом Партії Регіонів. Як же ж без цього. 

Але після Майдану швидко перевзувся і у 2015 за даними з відкритих джерел купив собі місце очільника Батьківщини в Херсоні. Переважно цінний своїми зв'язками з досить ватним шведським бізнесменом Карлом Стуреном, який регулярно відкашлює в партійну казну. 

Далі очолив облраду, ну а далі ви знаєте - пиляв ліс, Катю не любив, разом з поплічниками замовив її жорстоке вбивство, і тепер разом з армією адвокатів намагається відпетляти.

Типова біографія типового регіонального феодального барончика. 

В кожній області, в кожному місті сидить когорта таких Мангерів. 

І я хуй його зна що з цим робити. Це страшно, але що з цим робити - невідомо, нема діючого рецепту в рамках гуманістичного підходу.

Немає коментарів:

Дописати коментар