суботу, 11 липня 2015 р.

У Чернігові вкид провокаційних листівок

Сьогодні, 11 липня, невідомі розклеїли афіші з анонсом концерту Йосифа Кобзона у Чернігові за підтримки БО «Укроп», який пов’язують з кандидатом по 205 виборчому округу Геннадієм Корбаном.
Афіші було розміщено на сіті-лайтах, що знаходяться на проспекті Миру. Офіційної заяви БО «Укроп» щодо підтвердження чи спростування інформації не було. 
Нагадаємо, Йосиф Кобзон підтримував діяльність так званих ДНР та ЛНР і у жовтні 2014 року дав концерт у окупованому Донецьку входить до списку осіб, яким заборонено виїзд на територію України.

Окрім цього, сьогодні по місту також поширили листівки від імені колишнього мера Києва Леоніда Черновецького на «підтримку» кандидата Сергія Березенка.
Зокрема, у листівках зазначається, що, Черновецький підтримує діяльність Березенка та називає його своєю «надією та опорою». Також, у листівці зазначається, що Сергій Березнко заробив свій перший мільйон у 20 років, та має будинок у Грузії неподалік від будинку Черновецького. «Він часто радиться зі мною і впевнений, що мої поради йому допомагають в бізнесі та в житті»,- йдеться у листівках від імені Черновецького.


Немає коментарів:

Дописати коментар