четвер, 16 липня 2015 р.

"Брудний" 205 округ

15 ЛИПНЯ 2015 РОКУ ПІД ЧАС БРИФІНГУ В ПАРЛАМЕНТІ НАРОДНІ ДЕПУТАТИ-СВОБОДІВЦІ СПІЛЬНО З ГОЛОВОЮ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ «СВОБОДИ» АНДРІЄМ МІЩЕНКОМ ЗАЯВИЛИ ПРО ЗАСТОСУВАННЯ БРУДНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В У ВИБОРЧОМУ ОКРУЗІ №205 У ЧЕРНІГОВІ.

Про це повідомили sknews.net у прес-службі Всеукраїнського об’єднання «Свобода».
За словами націоналістів, на проміжних виборах народного депутата, що відбудуться 26 липня, відпрацьовується сценарій проведення восени місцевих виборів.
«Зараз у розпалі виборча кампанія у 205-ому окрузі в Чернігові. Її супроводжує величезна кількість порушень, фальсифікацій та весь букет брудних технологій – підкуп, очорнення опонентів, використання. На жаль, попри те, що переміг Майдан і влада декларує відповідність демократичним принципам, бачимо зовсім иншу картину», – зазначив народний депутат України від ВО «Свобода» Андрій Іллєнко.
Парламентар представив голову Чернігівської обласної «Свободи» Андрія Міщенка, який є одним із лідерів виборчого змагу в Чернігові. Своєю чергою, Андрій Міщенко детально розповів про ситуацію в окрузі.
«На жаль, зараз у Чернігові зібрано найгірші традиції виборчих перегонів, які знала Україна. Задіяно масмедійний ресурс, відкритий підкуп виборців, очорнення опонентів, шантаж членів комісій – усе те, що, на нашу думку, ми побороли на Революції гідности. Окрім того, з надуманої причини до формування ДВК не допустили представників «Свободи». Натомість ДВК утворено переважно з представників технічних кандидатів владного та олігархічного кланів. Загалом в окрузі було зареєстровано неймовірну кількість кандидатів – 127. Це було зроблено не для появи в Україні конкурентного середовища, а для забезпечення можливости контролювати виборчі комісії. Це змаг не ідей і програм кандидатів, а технологій фальсифікації виборів.
Учора було ухвалено законопроект про місцеві вибори. Україна з полегшенням зітхнула, очікуючи, що на місцевих виборах відбудеться зміна правлячих еліт, а громада може обрати нормальну місцеву владу. Натомість у 205-ому окрузі проганяється технологія фальшування місцевих виборів, аби привести до влади на місцях людей, вигідних Президентові чи якимось олігархічним структурам. Я звертаюся до Презижента та міністра МВС із закликом зробити все для ліквідації технологій фальшування виборів. Міліція має не захищати ті точки, де в обмін на продукти збирають паспортні дані виборців, а припиняти це свавілля та притягувати скуповувачів голосів до кримінальної відповідальности», – зазначив очільник «Свободи» на Чернігівщині.

Немає коментарів:

Дописати коментар