четвер, 16 липня 2015 р.

Актуальні теми сьогодення (16.07.2015)

Ціль кремлівської пропаганди на найближчий час – максимально дискредитувати розслідування трагедії МН17 та нав’язати думку в передчасності створення міжнародного трибуналу.
Повернення російської пропаганди до абсолютно абсурдної версії про «український штурмовик» в справі МН17 не є випадковістю. Скоріш за все, РФ накладе вето на резолюцію СБ ООН щодо міжнародного трибуналу для притягненн
я винних у загибелі пасажирського лайнера, тому найближчим часом прокремлівські ЗМІ будуть намагатися дискредитувати результати та хід розслідування міжнародної комісії.


Вже зараз Кремль робить дуже серйозні заяви про «ігнорування комісією доказів російської сторони» та про «виключення російських експертів з розслідування», готуючи адептів «русского міра» до підтримки «вимушеного рішення щодо вето по резолюції РБ ООН». Звісно, що подібні заяви російської сторони є брехнею, оскільки РФ не направила жодного реального доказу версії про «український штурмовик» до міжнародної слідчої комісії, через очевидну абсурдність цієї версії. Також не відповідає дійсності інформація, що російських експертів виключили з комісії, оскільки сам Чуркін заявив про «обмежений доступ» та назвав це «практичним відстороненням від розслідування». Насправді, це виключно суб’єктивна думка, яка не лежить в юридичній площині, оскільки не існує поняття «майже виключили» або «практично виключили», комісія діє жорстко в рамках своїх повноважень та в рамках відповідного законодавства.



1. Итогом расследования гибели "Боинга" может стать обвинение в военных преступлениях, - Генпрокуратура Нидерландов
http://censor.net.ua/news/344100/itogom_rassledovaniya_gibeli_boinga_mojet_stat_obvinenie_v_voennyh_prestupleniyah_genprokuratura_niderlandov

2. В Москве задержали сепаратиста «ДНР» по запросу Украины
http://tvrain.ru/news/v_moskve_zaderzhali_separatista_iz_dnr_po_zaprosu_ukrainy-391086/

3. Швейцария выдала в США первого подозреваемого в деле о коррупции в ФИФА
http://www.5.ua/sport/Shveitsariia-vydala-SShA-pershoho-fihuranta-spravy-pro-koruptsiiu-u-FIFA-87584.html

4. Откуда у Путина "рейтинг 89%"?
https://youtu.be/mJu9g30eJ24

 5. 18 семей погибших с МН17 требуют взыскать с Гиркина почти $1 млрд
http://news.liga.net/news/politics/6197560-18_semey_pogibshikh_s_mn17_trebuyut_vzyskat_s_girkina_pochti_1_mlrd.htm

6. Если Россия заблокирует трибунал по МН17 в Совете безопасности, его может создать Генассамблея ООН
http://www.radiosvoboda.org/content/article/27132120.html

Немає коментарів:

Дописати коментар