четвер, 11 червня 2015 р.

#LetMyPeopleGo - текст на захист українських політичних в'язнів в Росії

Євромайдан СОС та Євромайдан Прес оголошують конкурс тексту до відомої мелодії пісні "Let my people go" в підтримку кампанії #LetMyPeopleGo  на звільнення українських політичних в'язнів, що незаконно утримуються в Росії.

Американський спірічуелс Let My People Go ("Відпусти мій народ") розповідає про біблійний епізодде Моїсей вимагає відєгипетського фарона відпустити з рабства народ євреїв. Він став відомий у 20 столітті завдяки таким видатним музикантам, як Поль Робсон і Луї Армстронг, і був обраний Євромайдан СОС для гасла кампанії зі звільнення викрадених, катованих, і незаконно ув'язнених українців, що знаходяться під владою деспотичного "фараона" в Росії.
Ми шукаємо поета, що зможе охопити всю безглуздість путінської "справедливості" у  рімейку тексту до мелодії Let My People Goукраїнською або англійською мовою, для запису пісні, що зможе стати символом свободи не лише для українських в'язнів, а також і всіх ув'язнених з політичних причин у Росії. Відповідно до даних нідерландської правоохоронної організації "Инициатива по защите прав человека на территории бывшего СССР", таких людей принаймні 181.
Для висвітлення абсурдності позбавлення волі Надії Савченко вже створюється пародія на фільм Зоряні Війни.
Офіційним спонсором проекту є асоціація Fuck U Putin, яка люб'язно надасть футболку, чашку, та п'ять браслетів двом переможцям, в номінаціях української та англійської мови.
Дедлайн - 23:59 за київським часом в середу, 20 червня 2015. Переможець буде визначений шляхом онлайн-голосування та за результатом оцінки експертів. Будь ласка, присилайте ваші роботи на адресу Euromaidanpress@gmail.com із заголовком Let My PeopleGo. Роботи приймаються англійською та українською мовами.
Пісня у виконанні Луї Армстронга: https://youtu.be/A07tDouATcE
За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся до Марії Іваник: +38 (050) 705 86 72ccl.org.ua@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар