середу, 17 червня 2015 р.

Фрилансери та веб-майстри отримуватимуть подвійну вигоду

ПриватБанк і MasterCard зробили українським фрилансерам пропозицію, від якої неможливо відмовитися. Усе літо з 15 червня до 15 вересня всі фрилансери та веб-майстри, які будуть отримувати виплати на картку ПриватБанку MasterCard і використовувати картку для оплати покупок і послуг, у рамках спеціальної акції банку та міжнародної платіжної системи, отримають чудовий шанс виграти один з 9 iPhone 6 plus або новий MacBook.

«Наші технології дозволяють користуватися всіма перевагами та сервісами банку без відвідання відділення – у будь-якій точці світу, де є Інтернет, за допомогою ноутбука, планшета, смартфону, – говорить керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Михайло Рогальський. – Фактично, наші електронні сервіси – це комфортне віртуальне відділення, відкрите, коли потрібно й де потрібно клієнту, що ідеально підходить для фрилансерів – спеціалістів, які віддають перевагу роботі без прив’язки до фізичного робочого місця».

За даними ПриватБанку, сьогодні банк обслуговує понад 100 тисяч фрилансерів і 50 тисяч ІТ-спеціалістів. За оцінками спеціалістів, потенціал ринку фрилансу в Україні в найближчі роки дозволить забезпечити роботою або додатковим доходом роялті півмільйона висококласних спеціалістів ІТ-ринку та інших сфер бізнесу.

Немає коментарів:

Дописати коментар