середу, 24 червня 2015 р.

Актуальні теми сьогодення (24.06.2015)

Прес-секретар Путіна Песков, після заяви Президента України Порошенка щодо того, що Україна не буде проводити федералізацію, натякнув, що це має відбутись, адже "Мінські домовленості не допускають вільного трактування". Представники кремлівського угрупування таким чином намагаються видати свої політичні бажання за реальні пункти Мінських домовленостей. Насправді ж, ніяких зобов'язань по федералізації в жодних договорах, які б підписувала Україна, вона на себе не брала.
Децентралізація, яку вимагали ще з часів Євромайдану і яку нині реалізовує українська влада, відбудеться без участі і умов іноземних сил. Натомість, Мінські угоди передбачають: - повне припинення вогню; - відведення всіх важких озброєнь; - відновлення повного контролю над державним кордоном з боку Уряду України; - виведення всіх іноземних збройних формувань, військової техніки, а також найманців з території України; - обмін полоненими по принципу "всіх на всіх". Жодного з цих пунктів Росія і її найманці "ДНР/ЛНР" не виконали. Натомість, 15 червня ватажок російських терористів Захарченко заявив: “Що б не відбувалося в Мінську, "ДНР" - самостійна держава і до складу України ніколи не увійде”. Такі заяви російських бойовиків - це грубе порушення Мінських угод, згідно яких не існує ні “ДНР”, ні “ЛНР”. Кремлівці вже в традиційній брехливій манері, з одного боку підписують Мінські угоди, визнаючи, що ніяких "республік на Донбасі" не існує, відмовляються через страх перед санкціями на державному рівні визнавати захоплені росіянами території Донбасу окремими "державами", і в той же час вустами своїх озброєних ставлеників говорять протилежні речі. Таким чином, єдиним, хто сьогодні порушує Мінські угоди, є лише Росія.
1. Российский боевик т.н. "ДНР" обратился к Путину https://youtu.be/yxovzLXYI60
2. Пустой Донецк под властью боевиков т.н. "ДНР" https://youtu.be/iGXURHwqF2w
3. Крымчане могут получить шенгенскую визу только в своей стране - Украине, - московский офис ЕС http://ru.tsn.ua/politika/v-es-obyasnili-kak-zhitelyam-okkupirovannogo-kryma-poluchit-shengen-441042.html
4. Я просто люблю Україну - 7-й батальон ДУК ПС https://youtu.be/P9ukAofpKUo

Поширюй цю інформацію серед своїх друзів та знайомих

Немає коментарів:

Дописати коментар