середу, 1 липня 2015 р.

Киян більше аніж чернігівців

Цифра 127 стала фінішною в останній день червня. Саме стільки громадян України вирішили спробувати свої сили у боротьбі за посаду народного депутата. Вони з’їхалися або з’їдуться з усієї країни до Чернігова, щоб помірятися силами та здобути перемогу.
А поки чернігівці будуть намагатися дізнатися принаймні якусь інформацію про конкурсантів, спробуємо систематизувати наших кандидатів.


Географія кандидатів
Із 127 претендентів на депутатський мандат мешканцями Чернігова та області є 40,16% або 51 кандидат, щоправда зі столиці та її передмість балотується значно більше - 44,88% або 57.
Львів та область представляють 4 особи, Одесу та область – троє кандидатів, по два представника від Дніпропетровська, Вінницької, Івано-франківської та Полтавської областей, по одному представнику з Маріуполя, Луганська та Запорізької області.

Географія професій та фірм
За мандат борються представники різних професій та підприємств. Серед кандидатів було зафіксовано 13 фізичних осіб-підприємців, 44 тимчасово непрацюючих та 5 пенсіонерів, інші переважно представники топ-менеджменту.
Мабуть вибори у Чернігові стали модною тенденцією: балотуються по декілька осіб, що працюють в одній фірмі або кампанії. Так Державне управління справами та ТОВ "Ековіс Бондар і Бондар юридичне бюро" представляють по три кандидати, ТОВ "XXI Століття Брокерідж" та «Медіаполіс» – по два кандидати, по одному представнику від спиртзаводів у Чернігові та Холмах.
Серед кандидатів є також представники таких професій як комірник, листоноша, аварійний комісар, фрезерувальник, столяр.

Середній вік кандидатів 37 з половиною років. Найстаршому кандидату виповнилося 68 років, наймолодшому – 22 роки.

У подальших оглядах ми будемо публікувати інформацію про кандидатів та їх роботу з виборцями.
Нагадуємо, що кандидати, відповідальні за зв’язки зі ЗМІ та уповноважені особи щоденно до 22.00 можуть надіслати короткий текстовий звіт обсягом до 500 знаків про роботу кандидата в окрузі. Повідомлення надсилати на електронну адресу cg.monitor@gmail.com.
Проект "Щоденник кандидата" є позапартійним і не фінансується жодним кандидатом в народні депутати, політичною партією або благодійним фондом. І є власним проектом "Чернігівського монітору".

Немає коментарів:

Дописати коментар