четвер, 16 липня 2015 р.

Вийти заміж за італійця

Величезне число наших дівчат, приїжджаючи до Італії, плекають явну чи таємну надію вийти заміж за красивого і багатого італійського хлопця. Це, звичайно, цілком законне бажання, але ... Чи так бажані і чарівні італійські чоловіки? Така Чи солодке життя вас чекає?

Більшість італійців ведуться на блакитні очі і світле волосся. Особливо жителі півдня. Наша краса для них незвичайна. Це правда. Але красиві і багаті, та до того ж молоді хлопці не по зубах здебільшого блакитнооких красунь. Чому? У італійців дуже сильні родинні зв'язки. Нащадка багатої і шляхетної родини вам просто не віддадуть. Звичайно, іноді трапляються відчайдухи, які без батьківського благословення ... Але ці випадки рідкісні, як поява комети Галлея. Тому, вони не в рахунок.


Основна маса бажаючих пов'язати життя з нашими дівчатами, це незатребуваний товар на італійському ринку. За якою-то фатальну випадковість, італійські дівчата, теж всі хочуть багатих, молодих і красивих хлопців. Яких не так вже й багато. Особливо багатих і красивих. Тих взагалі на пальцях перерахувати можна.

Звичайно, є особлива стаття - футболісти! Молоді, симпатичні і багаті. Але для них в Італії є (цілком офіційно), особлива категорія дівчат: телевізійні красуні. Або, на худий кінець, фотомоделі.

Те, що залишається для наших дівчат - не багаті, що не особливої краси і не першої свіжості. Зазвичай розведені, або спраглі зробити це. Вони довго придивляються до порядній дівчині, насторожені її неприступністю, і зазвичай потрапляють в мережі до авантюристці, нерозбірливою в засобах.

Але якщо вам все-таки пощастило, і вдалося відхопити собі відносно молодого, симпатичного і не бідного італійця, то готуйтеся - працювати вам, швидше за все, не дадуть. У багатій і не дуже італійській родині дружини займаються будинком і дітьми. Не очікуйте, що когось зведуть ваші три вищі освіти. Дружина не повинна бути особливо розумною. Хто хоче за свої гроші ще й здаватися дурнішими дружини? Ну, хіба в компанії похвалитися. Ось, мовляв, у моєї-то три інституту! Всі вчилася, поки мене не зустріла! За італійськими мірками, жінка завжди шукає чоловіка розумнішого за себе. І якщо ви цього не засвоїте, то його мудра матуся організовує лікнеп.

Грошима вони теж не дуже розкидаються. Якщо ви будете витрачати багато-скоріш за все буде задіяна "важка артилерія" - улюблена мама, або дорога тітка, якщо мами немає. Вона в "душевному" і дуже принизливому для вас розмові пояснить, що гроші сина (племінника) вам не належать. І витрачати ви можете рівно стільки, скільки стоїте.

А якщо, виявляючи чудеса спритності вам вдасться заощадити, та ще й похвалитися чоловікові (ось яка в тебе ощадлива дружина), то ви пропали! Вам миттєво "уріжуть пайку" до встановленого вами стелі, і будуть дуже і неприємно здивовані, якщо ви попросите ще грошей. Швидше за все, буде задіяна все та ж "артилерія".

Італійці обожнюють дітей. Особливо маленьких пухленьких карапузиків, яких ви зобов'язані будете регулярно поставляти. Дивитися за дітьми - теж ваш обов'язок. Безсумнівно, ви можете зажадати прислугу і няню. І, швидше за все, їх отримаєте. Але не забувайте, з чого самі починали! Ваш чоловік може легко змінити "стару" дружину на "нову". Або завести коханку "не відходячи від каси".

Міф про пекуче італійському темпераменті на дружин не поширюється. Сексом з вами будуть займатися у вільний від роботи і хобі (футбол, риболовля, іподром, мисливство, азартні ігри) час. Звичайно, якщо ви не дружина, а тільки коханка, то кожна зустріч, швидше за все буде закінчуватися постіллю. Вже це вам гарантовано! Питання честі для італійського чоловіки! Але ж ми хочемо заміж? А дружина повинна терпляче чекати, поки у чоловіка з'явитися бажання. А якщо ви виявите ініціативу, швидше за все з'явитеся в очах чоловіка німфоманкою, посієте в його душі сумніви в чоловічій силі. І він відразу побіжить перевіряти свої здібності на інший, або задіє всі ту ж "важку артилерію".

Ви повинні бути готові, що його мама знає найменші подробиці вашого інтимного життя і син завжди погоджується з її висновками. Питання "або я, або мама!" - Для італійця не питання! Звичайно-ж мама!

Ну, як? Все ще готові стрімголов кинутися на пошуки багатого італійця? ... О! Майже забула!

Якщо ви вінчалися в католицькій церкві, розлучення може дати тільки Папа. Той самий, Римський! І дітей ви швидше за все не отримаєте. Італійських громадян іноземцям не віддають! Суди завалені позовами, а дітей розшукує "Інтерпол". Вся дружна Італія з нетерпінням і попкорном буде спостерігати біля телевізора, як люблячий італійський тато з боєм відбирає дітей у вітряної і несерйозною іноземки! І не чекайте участі або співчуття в цьому питанні! Його не буде! І справа ви, швидше за все, програєте!

Але, дивлячись з оптимізмом у майбутнє, і сподіваючись на свою щасливу зірку, можете і спробувати!

Не знаю, чому це на язиці крутиться фраза: "Ми ж вас попереджали?!"

Немає коментарів:

Дописати коментар