четвер, 23 жовтня 2014 р.

О. Лабецький знявся на користь Лубківського

Звернення до виборців 118-го виборчого округу (Личаківський, Пустомитівський та частина Шевченківського районів)
Кандидата в народні депутати України Олександра Лабецького
Шановні краяни!

У двері нашої домівки постукала війна. Тисячі справжніх героїв України відстоюють нашу незалежність на Сході, відбиваючи атаки ворога. Проте окрім зовнішнього агресора – ворога №1, у нашій державі причаївся другий за масштабністю та загрозою ворог – корупція та олігархія, представники яких нікуди не зникли і знову намагаються пролізти у Верховну Раду України.
Діюча Верховна Рада є лігвом для олігархів та корупціонерів, для яких найвищим патріотизмом є їхні бізнес-інтереси, які вони отримали незаконним корумпованим шляхом. І тому 26 жовтня народ України на виборах повинен змести цю камарилью в політичне небуття. І це призведе до кардинального оновлення найвищого представницького органу нашої держави.
Йдучи на вибори я усвідомлював, що знайдуться представники «п’ятої колони» та злочинного капіталу, які також намагатимуться отримати депутатський мандат. Переможний вихід один – об’єднання навколо одного проєвропейського кандидата, для якого слова мораль, честь та Україна – не є порожнім звуком.
І я надзвичайно задоволений, що такий кандидат з’явився і на нашому окрузі. Це – відомий український дипломат Данило Лубківський, знаний євроінтегратор та справжній патріот України. Єдиний з урядової команди Арсенія Яценюка, що подав у відставку з посади заступника міністра закордонних справ у зв'язку з відтермінуванням реалізації економічної частини Угоди про асоціацію з ЄС. Його кандидатуру підтримали інтелігенція та майданівці.
Я заявляю, що припиняю свою участь у виборчих перегонах на користь Данила Лубківського та закликаю усіх свідомих українців в.о. №118 підтримати саме Данила Лубківського.
Переконаний, що у майбутньому парламенті саме цей кандидат буде тим депутатом, який готуватиме всі необхідні європейські закони, які потрібно прийняти для інтеграції нашої держави в Європейський Союз. Щоб усі ми нарешті мали достойне життя!
Закликаю також інших кандидатів об'єднатися з нами та спільним народним фронтом не пустити в парламент кримінальну банду, яка йде туди лише для відстоювання власних, невідомо яким чином, нажитих мільярдів.
Голос за Данила Лубківського - це твій голос за Європу! Слава Україні!    
Олександр Лабецький

Немає коментарів:

Дописати коментар