вівторок, 3 листопада 2015 р.

Притягнути до відповідальності чиновників на Львівщині


Сколівська сільська рада, що на Львівщині, завдала державі мільйонних збитків та досі не збудувала міст через р.Опір, зруйнований внаслідок стихійного лиха. Про це повідомила народний депутат, член Ради партії «Воля» Ірина Суслова, яка спільно з громадою підготувала депутатське звернення до правоохоронних органів та вимагає судового покарання винних.


«Я вважаю, що бездіяльність місцевих та районних правоохоронних органів підтверджує їхню причетність до корупційної схеми, яку ми разом з активістами викрили», - заявила депутат ВОЛІ.

Як повідомила Ірина Суслова, у жовтні 2008 р. між Сколівською міськрадою та приватним ТзОВ «Західтрансбуд» була укладена  угода щодо ремонту моста через річку Опір на суму  понад 3 млн грн. Крім того, у грудні 2008 р. був укладений договір купівлі-продажу будівельних матеріалів (51 шт. мостових балок) на суму майже 882 тис грн. Однак будівельно-технічна експертиза у 2013 р засвідчила, що відновлювальні роботи виконані лише на 32%.

«Хочу звернути увагу, що міською радою було незаконно передчасно підписано акт приймання виконаних підрядних робіт та наперед оплачено ще ненадані послуги приватного підприємства ТзОВ «Західтрансбуд». Після чого ця приватна компанія, виконавши свої зобов'язання лише на 32%, призупинила будь-які роботи на підставі виникнення заборгованості Сколівської міської ради по даному договору. Тобто на сьогодні міст залишається недобудованим, виділені на його будівництво кошти розтрачені через корупційні схеми, а уже придбані будівельні матеріали безслідно зникають», - зазначила Ірина Суслова.

«Воля» вимагає проведення перевірки фінансово-господарської діяльності Сколівської міської ради, у тому числі стану і достовірності бухгалтерського обліку, фінансової звітності та ефективності використання бюджетних коштів.

Прес-служба партії «Воля»

Немає коментарів:

Дописати коментар