неділю, 15 листопада 2015 р.

Ісламський тероризм створено за завданням КДБ

Іон Міхай Пачепа, найбільш високопоставлений офіцер розвідки радянського блоку, який втік на Захід, випустив книгу "Дезінформація" (Disinformation), з якої випливає, що причини ісламського тероризму криються в секретної операції КДБ 1970-х років.
Юрій Андропов, 15 років стояв на чолі КДБ, відправляв сотні агентів і тисячі копій пропагандистської літератури в мусульманські країни для нанесення збитку США і Ізраїлю.


До 1972 року дезінформаційна машина Андропова працювала цілодобово, переконуючи ісламські країни, що Ізраїль і Сполучені Штати хочуть перетворити весь світ в вотчину сіонізму.

Для Андропова ісламський світ був чашкою Петрі, в якій КДБ міг випестувати вірусний штам ненависті до Америки з бактерії марксизму-ленінізму.

Андропов очолив КДБ всього за кілька місяців до Шестиденної війни, в якій союзники СРСР Сирія і Єгипет зазнали принизливої ​​поразки. Тоді майбутній генсек вирішив відігратися, готуючи палестинських терористів захоплювати літаки ізраїльської авіакомпанії El Al і влаштовувати теракти в Єрусалимі.

Набагато дивніше те, що Андропов перший наказав перевести на арабську мову "Протоколи сіонських мудреців" - пропагандистську фальшивку, підроблену агентами таємної поліції Росії, які працювали в Парижі в кінці 19-го століття.

До того як в 1978 році Пачепа втік до Америки і отримав там політичний притулок, він очолював Службу зовнішньої розвідки (DIE) Румунії та брав активну участь у Андроповському проекті.

Пачепа каже, що "Протоколи" стали основою гітлерівської антисемітської пропаганди. КДБ поширив тисячі екземплярів цієї фальшивки в мусульманських країнах в 1970 роки.

За спогадами розвідника, в 1972 році його агентство DIE отримало від КДБ арабський переклад "Протоколів" і якийсь "документ", який доводить, що США - сіоністська держава. Завданням Пачепи було таємне поширення пропагандистських матеріалів у зазначених арабських країнах.

Пачепа згадує, що під час його зустрічей з колегами з угорських і болгарських спецслужб він дізнався, що вони також поширювали пропагандистські матеріали у зазначених ним арабських країнах.

Крім того, генерал-лейтенант Секурітате (Департамент держбезпеки в Соціалістичній Республіці Румунія) стверджує, що за час його роботи в румунській розвідці КДБ таємно взяв на себе відповідальність за 11 терактів на території Ізраїлю, в тому числі за напад на аеропорт "Бен Гуріон" 30 травня 1972 (загинули 22 людини, 76 були поранені) і вибухи на площі Сіон 4 липня 1975 в Єрусалимі (загинули 15 людей, 64 були поранені).

Цитата:

У вересні 2011 р, напередодні повернення Путіна, старий воїн холодної війни Махмуд Аббас (Mahmoud Abbas) висунувся на передній план. Під захоплені оплески Генеральної Асамблеї Аббас передав в ООН "свій" запит на визнання кордонів Палестинської держави, встановлених до 1967 року. Кілька політичних фігур симпатизували "незалежному" рішенням Аббаса. Проте мало хто знає, що Організація звільнення Палестини була створена і фінансувалася КДБ. Мало хто знає, що Московський інститут сходознавства, де політично формувався Аббас, у той час таємно підкорявся КДБ, і лише рекомендовані КДБ іноземці могли вступити туди на навчання.

Мало хто також знає, що керівником докторської дисертації Аббаса був офіцер КДБ Євген Примаков (пізніше став начальником зовнішньої розвідки в "демократичної" Росії), який в той же час також був радником Саддама Хусейна. Мало хто помітив, що докторська дисертація Аббаса  мала назву "Секретний зв'язок між нацистами і лідерами сіоністського руху"
Оригінал публікації

Немає коментарів:

Дописати коментар