пʼятницю, 27 листопада 2015 р.

В Кривому Розі продовжуються протести

Сьогодні, приблизно в 16:15 учасники акції протесту під міськвиконкомом підпалили кілька десятків шин.

Як повідомив +0564 один з активістів "Автомайдан Кривий Ріг" Антон Кравченко, це була попереджувальна акція.

Шини диміли хвилин десять. Після того, як площа перед міськвиконкомом покрилася їдким димом, а кілька шин почали горіти, активісти загасили з вогнегасника все стопки зі старими шинами.


Антон Кравченко зазначив, що дана акція - попереджувальна, як реакція на дії міської влади, що відключають чотири дні поспіль світло учасникам мирної акції перед міськвиконкомом.

- Якщо вони нам не включать світло, нам доведеться висвітлювати цю територію даними шинами, - додав активіст "Автомайдану".

До акцій протесту долучилися студенти 2, 4 і 5 курсів історичного факультету Криворізького педагогічного інституту , Вони провели мирну акцію за проведення чесних виборів в Кривому Розі. Як повідомила 0564 координатор заходу - Марія, взяти участь в акції змогли не всі бажаючі, оскільки знаходилися в цей час на парах.

Учасники мирної акції протесту пройшли від головного корпусу Педінституту по проспекту Гагаріна до кільця 95 кварталу, а потім попрямували до міськвиконкому.

Студенти несли з собою прапори України, а також плакати з написом "Ми за чесні вибори" і "Ми вибираємо демократичне майбутнє".

- Ми зібралися на мітинг щоб показати, що є люди, які не підтримують Вілкула. На жаль, у нас зараз пари, тому не у всіх вийшло прийти. Ми виступаємо за чесні вибори, якщо була фальсифікація, нехай перерахують голоси. Якщо ж не було, то ми приймемо той вибір, який зробили більшість жителів Кривого Рогу, - зазначила координатор акції Марія.

Кривий Ріг - форпост української демократії

Немає коментарів:

Дописати коментар