суботу, 28 листопада 2015 р.

Звернення Автомайдану Кривий Ріг до мешканців

В неділю 29.11.15р. о 12:00 відбудеться віче «Кривий Ріг без Вілкулів», дуже велике прохання всім, хто прийде на віче дотримуйтесь декількох простих, але важливих правил:
- Не підвищувати голос, при спілкуванні з людьми, котрі підтримують вілкула, або як скажені кричать, вам, що ви зі Львову, бандерівці, рейдери. Бажано просто не реагувати на таких людей і вони швидко здуються! Оскільки їм найголовніше не відстояти вілкула, а просто з кимось посперечатись!

- В жодному разі не йти на поводу у провокаторів, в вас є своя голова і за всі вчинки котрі ви зробите, в першу чергу відповідати вам!
- В жодному разі, не брати на віче будь-яку зброю!!!
- В жодному разі, не брати на мітинг вибухово-палаючі пристрої!!!
- В жодному разі, не кидати, дим, петарди, та інше. Оскільки навколо вас буде багато дівчат та дітей, і може утворитись штовханина, де останні можуть постраждати.
- Не провокувати правоохоронні органи, оскільки в Кривому Розі поліція з законом! І вона не підтримує жодних з сторін! Головне, щоб не порушували закон та права громадян!
- Якщо, ви помітили, що в когось є зброя чи інші небезпечні прилади, не треба піднімати галас, а потрібно обережно і тихо підійти до поліцейського, та попросити перевірити ту, чи іншу людину! Якщо, поліцейський не реагує - підійти до організаторів, або до представників самооборони, правого сектору чи автомайдану, та попередити їх!
- Слідкуйте уважно навколо себе, оскільки в жодному разі не треба доводити ситуацію до кровопролиття! І це наша з вами громадська відповідальність!
Нам з вами, просто не потрібна нова кров і не потрібно,щоб нікого посадили. Тому давайте будемо готові і підготовлені, тримати себе в руках, і всіх оточуюючих гарячих голів. Не вестись на жодні провокації, охолоджувати буйних, говорити протягом сьогодні-завтра з усіма, хто здатен, у кого вистачить розуму притягит на мітинг будь-яку зброю – будь-ласка, не варто цього робити зараз. Демонструвати, що нас багатоо, і наша боротьба не закінчена, але БЕЗ різких тілорухів. Як би комусь і з нас того не хотілось, можливо.

Немає коментарів:

Дописати коментар