понеділок, 3 листопада 2014 р.

Орден для Героїв і Хероїв.



Сьогодні президент Порошенко своїм указом затвердив новий державний орден - Орден Небесної сотні. Нагороджувати їм будуть громадян, які відстоювали єдність держави і проявляли мужність і патріотизм. Дослівно з указу.
«Орден Героїв Небесної Сотні встановлено для відзначення осіб за громадянську мужність, патріотизм, відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, активну благодійну, гуманістичну, громадську діяльність в Україні, самовіддане служіння Українському
народу, виявлені під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), інших подій, пов'язаних із захистом незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України»


А тепер питання? А чому б Петі годі й чекати і заснувати Орден анти-героїв - патріотів, для людей, які боролися за дроблення держави і, нагороджувати їм борців проти незалежності і проти єдності народу і країни. Так сказати, антипатріотична і антидемократична нагорода, орден Іуди - зрадника. І першими нагородити їм себе і всіх тих "патріотів" Майдану, Яценюка, Ляшко, Турчинова, які, нібито боролися за єдність держави, але змінили її кордони до невпізнання, які кричали з трибуни про патріотизм, а самі відправляють українських солдат на неминучу загибель в зону АТО, а після, просто зливають Донбас терористам. Які повинні були захищати Конституцію України, а самі ж її грубо порушують!
Істинні Херої України!
І нехай з цією нагородою з'являються на всіх світських заходах. Адже країна має знати в обличчя своїх хероїв.

Немає коментарів:

Дописати коментар