неділю, 16 листопада 2014 р.

Іван Роздум: Коаліціянти вирішили погратись у ГО

Замість законодавчого забезпечення реформ, формуванням ефективного уряду, котрий би зайнявся вирішенням економічної кризи, реформами, зокрема державного управління, новообрані депутати вирішили зайнятися...громадською діяльністю... Коаліціні замутки досить хитро замасковані, але їх швидко вичислили громадські активісти. Зокрема Євген Вілінський резюмує : "Даааааа? Тобто чиїсь амбіції треба задовольняти виключно шляхом порушенням Закону???

Чи може ТСОУ своєю діяльністю порушує Конституцію України? А, може, все простіше, і комусь дуже кортить прибрати до рук все його майно?
А завтра, коли будуть ліквідувати ваші ГО, не кажіть, що не попереджали 
п.2.14 коаліційної угоди:
"2.14. З метою формування ефективної системи територіальної оборони, ліквідація Товариства сприяння обороні України та створення на його матеріальній базі військово патріотичної організації ‐ Української військової організації, яка стане базою для формування та підготовки сил територіальної оборони.
Прийняття Закону України «Про Українську військову організацію». (І кв. 2015)"
Статут ТСОУ:
"1.1. Товариство сприяння обороні України (далі Товариство) є всеукраїнським громадським добровільним оборонно-патріотичним і спортивно-технічним об'єднанням громадян"
 Ну що тут скажеш.  Гривна падає, ВВП падає, Вимоги Майдану не дотримані, суди не реформовані, самоврядування не забезпечено.  Війна йде, курва мать! А вони закони похирюють і  ГО створюють. Дибіли? Нє?
Іван Роздум

Немає коментарів:

Дописати коментар