пʼятницю, 21 листопада 2014 р.

Дайджест подій та активностей "Сили Людей".19.11.2014




12 листопада 2014Юрій Мойсеєв у Житомирі ініціював вирішення проблеми каналізування приватного сектору
Депутат Житомирської міської ради та член «Сили Людей» Юрій Мойсеєв ініціював розробку цільової програми із забезпечення жителів приватного сектору міста централізованим водопостачанням та каналізуванням. Для реалізації такої ідеї депутат підготував проект відповідного рішення міської ради. 
13 листопада 2014Фінські політики поділилися досвідом партійного будівництва із «Силою Людей»
13 листопада на базі Навчального центру «Сили Людей» відбулася зустріч із молодим фінським політиком, представником Svensk Ungdom, фінської молодіжної ліберальної організації, правозахисником та журналістом Йоахімом Гестхаммером.
13 листопада 2014У Луцьку Андрій Осіпов запровадив практику вирішення будівельних конфліктів через громадські слухання
Депутат Луцької міської ради, член «Сили Людей» Андрій Осіпов запроваджує в місті традицію вирішувати конфлікти між громадою та забудовниками шляхом проведення громадських слухань. Перші такі слухання відбулися 13-го листопада.
14 листопада 2014«Сила Людей» долучилася до обговорення Національної стратегії у сфері прав людини
14 листопада в офісі Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини відбулося обговорення проекту Національної стратегії України у сфері прав людини. Участь у обговоренні взяли представники громадських дорадчих органів Секретаріату Уповноваженого, представники органів державної влади та міжнародних організацій, серед яких був і член «Сили Людей» Олексій Гончарук.
14 листопада 2014Андрій Щекун від імені переселенців з Криму та його колеги-координатори Євромайдан-Крим озвучили вимоги до коаліційної угоди
Активісти звернулися до новообраних народних депутатів України, а зокрема до представників політичних партій, що ведуть перемовини про підписання коаліційної угоди, з вимогою переглянути її текст й додати до неї розділ про Крим. 
15 листопада 2014У Тростянці активісти «Сили Людей» продовжили розчищення річки, почате на минулих вихідних
У місті Тростянець Сумської області активісти партії 8 листопада розпочали розчищати гирло річки Боромля. 15 листопада активісти повернулися до початої справи й продовжили прибирання. Почали облаштування також і місць відпочинку біля річки.

Немає коментарів:

Дописати коментар