суботу, 20 вересня 2014 р.

Намалюй і напиши солдату




Під таким лейтмотивом 19 вересня 2014 року у 2-гій загальноосвітній школі міста Тернополя відбулася зустріч діточок 5-х класів і волонтерів з ГО УНСО Тернопільщини.
             Представник ГО УНСО волонтер, історик і журналіст Ігор Крочак, окрім того розказав коротко учням тернопільської школи про волонтерську роботу своєї організації. Подякував дітям і вчителям за їхню турботу про солдата України. Наші захисники дуже цінять дитячі старання, малюнки та листи.










             На завершення зустрічі історик-архівіст як автор світлин, подарував у музей школи ілюстрований альманах «У камені, бронзі, граніті» (У камені, бронзі, граніті. Ілюстрований альманах / Тернопіль: ТзОВ "Терно-граф", 2014. - 136 с. : іл.) присвʹячений памʹяткам Тарасові Шевченкові на Тернопіллі, що цього року виданий до 200-ліття з Дня народження Великого Кобзаря стараннями обласного архіву у якому він працює і управління культури Тернопільської ОДА, а ще книжечки про історію УНА-УНСО.  Гості відвідали шкільний музей (у якому є експозиція «криївка УПА») і залишили свій відгук у памʹятній книзі.

Прес-служба ГО УНСО Тернопільської області

Немає коментарів:

Дописати коментар