суботу, 20 вересня 2014 р.

Василь Хомінець виступив на Студентському парламенті

pПро це голова обласної ради зазначив під час засідання круглого столу-діалогу, який відбувався у рамках з’їзду студентського парламенту України, що 19-21 вересня проходить у Тернополі. У зустрічі із студентськими парламентаріями взяв також і заступник голови обласної ради Олег Боберський. Керівництво обласної ради та молоді активні люди із різних регіонів України, у тому числі і Донбасу, шукали конкретні шляхи порозуміння між владою та молоддю.

Василь Хомінець привітав учасників з’їзду студентського парламенту та активних  членів Студентської республіки, які прибули до Тернополя на свій форум. Він також висловив сподівання, що студентський президент, обраний наприкінці серпня, тернополянин Василь Томчишин зуміє об’єднати студентство, яке буде продукувати цікаві ідеї, думки, рішення. “Переконаний, до влади повинні іти молоді люди, які мають власне бачення та прагнення зробити нашу державу сильною та могутньою. Сподіваюся, що усі ви станете хорошими менеджерами – і громадського, і професійного, і суспільного життя. Хочу запевнити, що Тернопільська обласна рада завжди сприятиме організації заходів, спрямованих на діалог, обмін думками та ідеями», – зазначив голова обласної ради.
Василь Хомінець також повідомив, що звернувся до студентського президента із проханням порекомендувати обласній раді  молодих активних студентів, які б на добровільних засадах стали радниками голови із соціальних, економічних та культурно-освітніх питань.

Немає коментарів:

Дописати коментар