вівторок, 23 вересня 2014 р.

Про галіцузьке публіцтво...

Значить, спеціально для адептів так званої "Тернопільської Європейської Галицької Асамблеї", які поки що "добросовісно не розуміють" справжньої мети організаторів цього лайна, доводжу, що у вас є дві доби, щоб покинути ряди цього старо-новоствореного сепаратистського гуртка. Це говорю вам я, ветеран УНСО Юрко "Шпигун". Коли я кажу про дві доби, то я прямо (і відверто) попереджаю про 48 (сорок вісім) годин. Потім можете звинувачувати лише свою тупість. Для УНСО невинних не буде...
Але, для початку, невеликий "лікбез". 


Панове (і пані) "галичанські асамблейщики", а чи ви всі купою хоча б раз читали твори вашого "асамблейного" вождя-натхненника Владіміра Владіміровіча Павліва? Чи вас усіх купою (а може й кучою) сходу завербували феесбешники, під дахом "третіх сторін", для вирішення поточних питань різностороннього розколу України? Чи ви всі хоч раз, курва, розглядали собі ситуацію в аспекті "А якщо можна галіцузам, то чому не дозволено ДиНиеРам?".
Далі, у вашій кучі прозвучала сентеція, що вас, галіцузів, "насильно, без вашої згоди, вирвали [курва] з лона європейської цивілізації, і приєднали до совєтів". Це ви про що? В усіх вас вистачило вашої верхньої освіти назвати польську окупацію західних земель України "лоном європейської цивілізації"? Ви не розумієте, що це елементарна "розробка" кацапстану?
Перше - будь-яким чином заразити лайном сепаратизму захід України, звідки можна поширювати подальший розкол. Друге - під виглядом впровадження "галіцузної містечковості" посварити Україну з Польщею, як з єдиним теперішнім предметним союзником. Чому? А тому що ряд людей з правих організацій природно обуриться вашими дешевими понтами про так зване "довоєнне лоно європейської родини", яке потім чуркіни будуть видавати за "генетичну антипольськість". Ви хоч пів-разу думали про такий розвиток вашого збіговиська? Чи вам просто бракує скрипки в "бункері козячих муз"?
А чи ви всі хоч замислювалися, що після вашого "повійбюро" можуть вигулькнути (і обов'язково виникнуть) подібні збіговиська під гаслами про "лона" угорських, румунських та інших так званих русинсько-закарпатських народів?
Словом, без всякого псевдо-гуманізму нагадую і попереджую - сорок вісім годин! А тим, хто "в танку", нагадую окремо - УНСО не робить різниці між сепаратистами у вишиванках чи в косоворотках.
Так, а для чиновничків Тернопільської міськради, які вшанували своєю присутністю це збіговисько сепаратистів, акцентую особливо.
P.S. Про банківську "географію" фінансування вашої кучі розповім наступного разу. Для тих, хто не в темі, поясню додатково, що куча - це місце, де плодять свиней.
Юрко Остапович

Немає коментарів:

Дописати коментар