суботу, 6 вересня 2014 р.

Кожен військовослужбовець має змогу відчути тепло дитячих сердець

За підтримки свободівця, голови Козівської районної державної адміністрації Олександра Лазарчука у Козівському районі Тернопільської області проходить акція "Напиши листа солдату". Мета акції – підняття бойового й патріотичного духу наших українських військових й моральна підтримка. Учасники прагнуть нагадати своїм героям, що за них уболівають, люблять, ними переймаються, за них хвилюються і чекають вдома.  

Усі бажаючі можуть висловити свої слова подяки, думки, міркування і побажання військовослужбовцям, котрі захищають нашу незалежність на Сході країни. Листи, написані дитиною, підіймають бойових дух наших солдатів, заспокоюють їх... Діти радо сприйняли ідею акції, кожен намагався втілити творчі задуми у реальність.
Малеча у конверти вкладає свої малюнки, на яких зображено рідний дім, яскраве сонце, блакитне небо, пишні різнобарвні квіти, милі і привітні тварини.
" Наш народ дуже патріотичний, сміливий, дружній і люблячий. У кожному реченні відчувається любов, тепло і підтримка військовослужбовцям, які захищають нас від ворогів. Ми повинні пишатися талановитими дітьми, адже вони наше наступне підростаюче українське покоління, майбутнє української нації. Листи, що назбираємо, ми будемо відправляти не тільки на Схід країни, де зараз тривають активні бойові дії, але й тим, хто зараз на інших кордонах та не у зоні бойових дій, так, як є вірогідність того, що не всі військові і прикордонники знають – їхня служба потрібна Україні та українцям " – зазначив свободівець, голова Козівської районної державної адміністрації Олександр Лазарчук.

Немає коментарів:

Дописати коментар