пʼятницю, 5 вересня 2014 р.

Семінар для молодих громадських активістів у Берліні

Інститут Євро-Атантичного співробітництва є партнером Європейської академії Берліна в організації семінару для молодих громадських активістів ("young disseminators", як кажуть німецькі партнери). 

Тому ми шукаємо людей до 25 років включно, які добре розмовляють англійською, та пов'язують свій професійний розвиток з громадським активізмом та роботою в громадянському суспільстві незалежно від тематики.

Семінар Update Ukraine проходитиме 6 - 10 листопада в Берліні та збере молодих громадських активістів з Польщі, Німеччини та України. Основною темою будуть необхідні для України реформи та домога країні на рівні громадянського суспільства, яку суспільства ЄС можуть надати Україні. Цей семінар - в першу чергу чудовий спосіб знати нові цікаві й корисні знайомства, а також отримати ідеї для нових проектів. Попередня програма заходу - у вкладенні. 

Проект фінансують німецькі партнери, які компенсують всі витрати включно із візами, хоча можливий невеликий організаційний внесок на проживання та харчування (скоріше за все, 40 не більше 40 євро). 

Я прошу Вас поділитись цією інформацією зі своїми молодими колегами, які відповідають критеріям. Чекатиму CV із зазначенням рівня розмовної англійської та досвіду роботи в громадських проектах на ann.grebenn@gmail.com  до 10 жовтня. Прошу не баритись: ми мусимо зупинити прийом заявок саме 10го, щоб всі встигли отримати візи. Додаткові питання можна поставити за телефоном 0631071099.

Немає коментарів:

Дописати коментар