понеділок, 28 січня 2019 р.

"Я не вірив, але це працює"...

Йой, ґвалт: хтось відрубує друзів від спілкування і стрічка скорочується до 20 публікацій!
Але є один трюк: копіюєте текст, вставляєте, це виправляє систему. Браво, хакери, ви зламали алгоритми facebook!
Якщо серйозно маєте таку проблему, то накидала тут кілька пунктів, аби вас читали, коментували та лайкали не тільки з ввічливості найближчі родичі та друзі. Бо змучилась вже бачити у стрічці оте ваше "Я не вірив, але це працює" )

1. Не ведіться на жодні контрол-це —контрол-ве, як от «Я також звернула увагу, що читаю одних і тих же друзів». Два речення особисто від вас — в рази ліпше, ніж 10 скопійованих. Можна просто написати "Агов, друзі, а хто з вас пам'ятає, як ми познайомились?". І почитайте врешті, як працюють ті алгоритми. Годі смішити;)
2. Пишіть самі. Замість засипати сторінку репостами новин і рецептів, спробуйте зліпити докупи кілька речень. Від себе.
3. Пишіть про те, в чому маєте тяму. Не виходить розказувати про світову економіку і робити аналіз політичної ситуації в країні — дякувати Богу. Хіба що ви економіст чи політолог. В іншому разі пишіть про те, в чому ви компетентні, нехай це буде навіть садівництво, стоматологія чи поради, як правильно вибрати гумові черевики.
4. Розказуйте історії. Можна про себе. Люди часом втомлюються від новин, зради, політиків. Змучились навіть від експертів, особливо фейсбучних. Народ хоче просто послухати історії: як ви купили фірмові черевики на американському сайті за 10 баксів, як врятували засохлу орхідею чи робили вареники, а вийшли пампушки.
5. Ваші друзі хочуть читати про вас, а не цитати Фройда, Далай-лами чи Сократа. Репостячи цитати великих людей, ви не здаєтесь мудрішими. Ба більше, якщо вся сторінка забита лише тим, дехто може засумніватись, чи особисто ви взагалі вмієте писати.
6. Хочете бачити більше друзів у стрічці? Проявляйте цікавіть. Коментуйте їхні дописи, заходьте на їхні сторінки, а не тільки у пабліки з цитатами великих людей.
7. Забудьте про перепост матеріалів, типу «Дітей, які пропали в Запоріжжі, знайшли без органів» чи «В українок заберуть допомогу на дитину». Пам’ятайте про те, що в пеклі буде окреме місце для людей, які перепощують фейки(злий сміх))). Чим сенсаційніший матеріал, тим ретельніше його треба перевіряти. Ну, принаймні спробуйте це робити. Хоч інколи.
8. Спілкуйтесь зі своїми друзями та підписниками, відповідайте на їхні коментарі, тегайте в постах, коли пишете про них і коли це доречно.
9. Пам’ятайте, фото вашого кота — це в 100 разів крутіше, ніж репости з котячих пабліків. Тому заведіть кота. Або принаймні папужку (для тих, в кого атрофувалось почуття гумору: це жарт!).
10. Дивиться пункт перший. І пам’ятайте, що бездумним копіюванням вбиваються не тільки сторінки…

Немає коментарів:

Дописати коментар