суботу, 19 вересня 2015 р.

Енергетична дипломатія України

22-24 вересня 2015 р. у Міжнародному виставковому центрі (Броварський просп.15) відбудеться ХІІІ Міжнародний енергетичний форум «ПЕК України: сьогодення та майбутнє», який організовує Міністерство енергетики та вугільної промисловості України.
В рамках Форуму заплановано низку цікавих заходів, детальна програма за посиланням http://www.slideshare.net/MykhailoBnoAiriian/business-program-2224-09

На нашу думку, особливої уваги заслуговує «Енергетична дипломатія: нові виклики та можливості», що відбудеться 22 вересня о 12:10.  В рамках цього заходу відбудеться три дискусії за участю Міністра, під час яких учасники спробують надати відповідь на питання щодо формування національної енергетичної стратегії на зовнішніх ринках, участі у регіональних проектах, розвитку Енергетичного Союзу та можливої участі України у ньому. З програмою можна ознайомитися тутhttp://www.slideshare.net/MykhailoBnoAiriian/energy-diplomacy
Також, 23 вересня о 10:00 відбудеться круглий стіл «Реформування ринку електричної енергії України», в ході якого буде презентовано новий законопроект «Про ринок електричної енергії».
Крім того, під час конференції «Реформування нафтогазового сектору України», яка відбудеться 24 вересня 0 10.30, окрему увагу буде приділено реформуванню нафтогазового сектору України, стану розробки відповідного вторинного законодавства. Окремим пунктом буде представлено досвід Литви в процесі імплементації ІІІ Енергетичного пакету (програма за посиланням http://www.slideshare.net/MykhailoBnoAiriian/reforms-in-gasoil-sector)
Отож, чекаємо на Вас і Ваші цікаві запитання під час Форуму.

Щоб зареєструватися на заходи перейдіть за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1MaYIwoPLIfOWeaDp-c_z7wEGhTTUOPOuxnlFibFEm3g/viewform.

У разі виникнення запитань щодо участі в заходах:
«Енергетична дипломатія: нові виклики та можливості» звертайтеся за адресою anastasiya.ivliyeva@gmail.com (контактна особа –Івлієва Анастасія)
«Реформування ринку електричної енергії України»
dmytro.tsekhmister@mev.energy.gov.ua (контактна особа – Цехмістер Дмитро)
«Реформування нафтогазового сектору України» 
larysa.mykytko@mev.energy.gov.ua (контактна особа – Микитко Лариса)

Немає коментарів:

Дописати коментар