понеділок, 18 травня 2015 р.

Угода про асоціацію: поради для дрібних сільгоспвиробників

Презентація видання з інфографікою «Угода про асоціацію: поради для дрібних сільгоспвиробників» відбудеться 19 травня 2015 року в Українському національному інформаційному агентстві «УКРІНФОРМ».

Видання демонструє потенційні можливості для дрібних українських сільгоспвиробників та покликане допомогти їм досягти успіху в умовах адаптації до сучасних викликів та загроз. У ньому зроблена спроба співставлення ситуації у сфері сільського господарства України та Європейського Союзу, а також окремо розглянуто сільськогосподарський аспект Угоди про асоціацію з ЄС.
Основна частина – це поради з подолання існуючих викликів шляхом реалізації власних ініціатив дрібних сільгоспвиробників, розвитку малого підприємництва, сільськогосподарської кооперації, органічного землеробства, сільського туризму, заняття перспективними видами рослинництва та тваринництва, успішного збуту сільгосппродукції. Надаються рекомендації місцевій владі з розвитку сільських територій та допомоги дрібним сільгоспвиробникам. Текст також містить корисні посилання, покликані допомогти в пошуку детальнішої інформації про ті чи інші можливості сільського господарства України та європейський досвід.
Учасники презентації зможуть ознайомитися із текстом брошури, висловити свої пропозиції та зауваження, звернутися із запитаннями до авторів видання.
Текст видання доступний в мережі Інтернет за посиланням http://institute.sivertraining.org.ua/biblioteka.php

Початок презентації : 19 травня 2015 року, об 11.00.
Місце проведення: м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 8/16, 1 поверх.
Телефони  для довідок: 0669783411, 0674617386, 0937416292

Немає коментарів:

Дописати коментар