неділю, 31 березня 2019 р.

Скотиняки радикально порушують виборчі закони

Вчора у селі Буглів Лановіцького району була масова попойка. Жителі активно і самозакохано споживали усяку бормотуху та уважно вислуховували побажання місцевого "радикального депутата" Миколи Богатюка. За якийсь час стануть відомі результати цієї агітації. Не виглючено, що "просвітлені" буглівчани сьогодні вже не пригадують вчорашньої розмови. А може й проголосують всупереч вчорашній агітації "проти олігархів ". Таку ж попойку організували в Комарівці та Попвцях на Кременеччині.. Тернопільські радикали давно відійшли від традиційної гречки і порушують виборче законодавство іншою продукцією. Так на виборах до ОТГ в грудні минулого року вибоців пробували загітувати ... курми  “Той Яциковський не знаю де тих курей набрав. Він в партії Ляшка і роздавав ті кури.
Носив кури Шньорко, а він з тої партії. Він і мені дав і ще декільком людям. Всім нє, а тільки тим хто надіявся, що за нього проголосують. Друзям. Я взяла ту курку, але проголосувала за іншого кандидата” – розповідає жителька села В. Глибочок.

Ну а знимка радикального виборця на виборах Президента має всі шанси стати класикою порушень. Хоча порушник "осінь красіва скотиняка"
610625
 Лопушне
610649

Немає коментарів:

Дописати коментар