четвер, 22 листопада 2018 р.

Чому помер головний шпигун Путіна?

У Росії помер начальник Головного управління Генштабу Збройних сил Росії генерал-полковник Ігор Коробов. Про це повідомили у Міноборони Російської Федерації.
Втручання у вибори в США, отруєння Скрипалів, військові операції на Донбасі та в Сирії не пройшли безслідно... 
Ігор Коробов помер 21 листопада у віці 62 років від «тяжкої і тривалої хвороби», так повідомили у відомстві.

У структурі Головного управління Генштабу Збройних сил Росії він почав працювати у 1980-ті роки. У 2016 році він очолив російську військову розвідку після смерті свого попередника 58-річного Ігоря Сергуна. А у 2017 році він отримав звання Героя Росії. Коробов здійснював загальне керівництво діями російських військових розвідників в ході військової операції РФ у Сирії.

Але, як не дивно скандальний генерал повторив долю свого попередника.

Попередній керівник Головного управління Генштабу Збройних сил РосіїІгор Сергун (будучи на посаді) помер 3 січня 2016 року за загадкових обставин на своїй підмосковній дачі. Офіційна причина смерті - серцевий напад. При цьому розвідувальне агентство Stratfor повідомляло, що Сергун помер не 3 січня в Росії, а загину в 1 січня в Лівані.

Як повідомляло видання The Financial Times з посиланням на двох високопоставлених співробітників західної розвідки, всього за кілька тижнів до своєї смерті Ігор Сергун відправився в Сирію з посланням від Володимира Путіна для президента Башара Асада з проханням скласти повноваження.

Місія не виконана — смерть.

Отже, керівник Головного управління розвідки Росії генерал-полковник Ігор Коробов, міг померти не своєю смертю.

Багато політиків і експертів звернули увагу на підозрілі моменти в справі.

Відзначається, що Росію вже не один раз викривали в практиці усунення працівників власної розвідки, до того ж, Коробов став вже другим за останній час керівником відомства, який раптово помирає.

Хоча російське Міноборони назвало причиною смерті "важку і тривалу хворобу", онкологію, є підстави вважати, що воєначальник помер не природною смертю.

У 2017 році Ігор Коробов отримав звання Героя Росії. Коробов здійснював загальне керівництво діями російських військових розвідників в ході військової операції РФ у Сирії.

20 вересня 2018 року Коробов з іншими офіцерами Головного управління Генштабу Збройних сил Росії був включений до списку санкцій США за втручання в американські вибори 2016 року.

Крім того, у грудні 2016 року Коробов потрапив у список санкцій у зв'язку з "діями по підриву демократії в США". При цьому він відвідав Штати в 2017 році разом з главою ФСБ Олександром Бортниковим і директором СЗР ​​Сергієм Наришкіним для зустрічі з тодішнім главою ЦРУ Майком Помпео.

Отже, таки є підстави вважати, що смерть очільника Головного управління Генштабу Збройних сил Росії була спрогнозованою. Військові злочини не проходять безслідно. А Ігор Коробов, хоча і мав звання Героя Росії, по факту залишається військовим злочинцем на руках якого кров невинних, покалічені долі жителів Сирії, Ливії, Чечні, України, а також жителів Росії, які “завдячуючи” Коробову отримують своїх дітей в цинкових гробах.

Варто додати, що у 2018 році Головне управління Генштабу Збройних сил Росії опинилося у епіцентрі ряду скандалів, найгучнішим з яких було отруєння у Великобританії Сергія і Юлії Скрипалів. Усе більше нових подробиць спливає про імовірних отруйників екс-шпигуна Сергія Скрипаля, які зайвий раз доводять причетність офіцерів зазначеного управління до злочину у Солсбері.

Місія не виконана — смерть.

Крім того,...

Як повідомляв "Апостроф", в Москві знайшли мертвим полковника служби зовнішньої розвідки РФ Сергія Соловйова. Відомо, що 8 жовтня його збив автомобіль і внаслідок цього развідника госпіталізіровалі. Однак в лікарні Соловйов сказав медикам, що добре себе почуває і попросився піти додому. Помер полковник вдома. За даними експертизи - через травми, отримані в аварії.

У Росії 11 жовтня раптово помер на 59-му році життя Герой РФ, командувач Східним округом військ Нацгвардії генерал-полковник Ігор Груднов.

Хто наступний?

Немає коментарів:

Дописати коментар