вівторок, 2 грудня 2014 р.

Фатальна любов Костренко.


Днями відбулося вбивство активіста Майдану Олександра Костренко, відомого останнім часом завдяки діяльності організації з гучною назвою "Антикорупційний комітет Майдану".
"Костренко знайшли мертвим 30 листопада. Тепер встановлюються обставини цієї трагічної події", - повідомляє столична міліція.
І якщо в новинах виникає єдина версія вбивства Костренко - його професійна діяльність у Антикорупційному комітеті Майдану, але, вибачте,
яка може бути серйозна діяльність у комітету, що складається з трьох чоловік. Тим більше гучних заяв Костренко останнім часом не з'являлося, що наводить на думку, що комітет лише купка майданівців, які бажають привернути до себе увагу громадськості і не більше.


За даними журналістів, правоохоронці вже встановили, що Костренко був зарізаний у власній квартирі, слідів злому не виявлено. В той же час, його автомобіль був знайдений біля будинку режисера Юрія Омельчука, якого загиблий захищав від рейдерства.

"Наскільки нам відомо, він не займався нічим таким, за що б його захотіли вбити", - сказав у коментарі активіст "Антикорупційного комітету Майдану" Дмитро Карп.

А за характером вбивство більше змахує на побутове розбирання. Адже ще з часів Майдану було відомо, що Костренко затятий прихильник Євроінтеграції та свободи відносин. М'яко кажучи, Олександр був гомосексуалістом. І в наметі на Майдані Незалежності він жив зі своїм коханцем, якого знайшов там же, молодого хлопця міцної статури і, що важливо було для Олександра, міцним чоловічим здоров'ям. Для простих людей він представляв хлопця як свого охоронця. Після Майдану хлопець проживав з Костренко в його квартирі, виконуючи обов'язки домогосподарки. Але Олександр, засліплений славою та увагою, що навалилася на нього, знайшов для себе іншу подружку-коханця, більш елегантну, доглянуту, з манікюром і костюмом від кутюр. Кажуть, що нова коханка Костренко працювала в апараті уряду. Відповідно, стара любов була забута і послана назад у село. Але ревнощі кинутого коханця перемогли над здоровим розумом, і той, напросившись на вечірню зустріч, розправився з колишньою любов'ю.
Цей варіант смерті Костренко набагато реальніший і правдивіший, ніж поширена серед преси інформація про нібито серйозні розслідування Костренко в області корупції в органах влади. Про яку політику та корупцію може бути мова, коли все виявилося набагато простіше - вбивство на грунті ревнощів з блакитним відтінком.
Світла пам'ять Олександру Костренко, активісту, який хотів прославитися на всю Україну завдяки гучним розслідуванням, а прославився лише як гомосексуаліст, убитий від руки коханця - сцена, як у дешевому серіалі для домогосподарок. Приказка, відома багато років, дуже актуальна в даній ситуації: "Щоб домогтися успіху треба думати головою, а не п'ятою точкою"! 

Немає коментарів:

Дописати коментар