пʼятницю, 5 грудня 2014 р.

Дайджест СИЛИ ЛЮДЕЙ 02.12.2014


27 листопадаЦентр волонтерської допомоги «Сила Людей» у Житомирі за 2 місяці зібрав понад 20 тонн допомоги військовим
У Центрі волонтерської допомоги «Сила Людей», який працює у Житомирі вже 2 місяці, учасникам АТО надають гуманітарну, правову та психологічну допомогу. Разом з тим волонтери центру збирають гуманітарну допомогу та власноруч плетуть маскувальні сітки для військових.
28 листопадаУ «Силі Людей» відбулась зустріч із Самообороною Київської області
У п’ятницю, 28 листопада, у навчальному центрі «Сили Людей» відбулася зустріч із представниками Самооборони з різних міст Київської області. Самооборонівці приїхали до Києва познайомитися з політичною партією «Сила Людей» як платформою для об’єднання. Презентував партію Олександр Солонтай, який розповів про правила та засади формування «Сили Людей», а також її організаційну та фінансову структуру. 
29 листопадаОлексій Гончарук під час конференції УШПС розповів про участь «Сили Людей» у парламентських виборах
29 листопада в рамках щорічної конференції Української школи політичних студій відбулась інтерактивна платформа «УШПС у Верховній Раді: чи важливі нові люди та цінності?». Участь у дискусії взяли випускники програми різних років, які балотувалися у народні депутати під час останніх парламентських виборів в Україні. Під час свого виступу Олексій Гончарук наголосив, що «Сила Людей» на цих виборах була єдиною партією, що продемонструвала соціальний ліфт у дії та внутрішню демократію, сформувавши власний виборчий список шляхом таємного рейтингового голосування.
1 грудняУ «Силі Людей» поговорили про проблеми Донбасу
1 грудня у Навчальному центрі «Сили Людей» відбулася відкрита зустріч із депутатом міської ради м. Алчевськ Луганської області Валерієм Новиковим, який був змушений залишити рідне місто через події на Сході України. Під час зустрічі Валерій розповів про те, як розгорталися події у Алчевську та Донбасі загалом.

Немає коментарів:

Дописати коментар