неділю, 24 червня 2018 р.

Укропівка "наїхала" на свободівця

Хоч офіційно жоден з кандидатів у Президенти не зареєстрований, партійні гармати розпочали пальбу. "Гріхи" представників конкурентних сил можуть бути реальні чи фейкові, але тут головне - пальба. Так тернопільська укропівка наїхала на міського голову міста Монастириська, оскільки останній :  "не врахував: 1) тему фашистів в місті...". Зрештую - читайте самі.


"Даруйте за мій французький, однак пост буде гнівний.

Знайомтесь, Андрій Старух, колишній працівник поліції, а тепер поки-що мер Монастириська в обрамлені ВО "Свобода". www.facebook.com/profile.php?id=100008247640545

Нещодавно Андрій Старух організував білборд стосовно нього та МОНАСТИРИСЬКОЇ ОТГ в цілому. І все б нічого, але піару та двіжняку нуль. Тоді, скоріш за все, п. Андрій організував (напевно хтось підказав) зраду на цьому ж борді.
Але не врахував:
1) тема фашизму в місті - це фантастика. Це скоріш "фішка" "Свободи" в масштабах України (адже ж їх, супер-патріотів, так "ватники" травлять);
2) намальовано дуже акуратно, щоб ні фейс не запачкати, ні написи не закрити;
3) рейтинг, рейтинг, рейтинг...)))

Однак повернемось до суті цього посту. Коли п. Андрію звернули увагу в коменті, що правильно писати БІЛБОРД, то покищо мер заблокував видалив комент та скоріш за все заблокував коментуючого.

P.S. Хоча хвалебні оди від партійців, які там пишуть один поперед одного, як на замовлення, залишив.

P.S. II. Андрій Старух завжди був за публічність, однак тут не склалося.



Немає коментарів:

Дописати коментар