четвер, 20 серпня 2015 р.

На Львівщині виявлено фінансові зловживання

Державна фіскальна інспекція виявила фінансові зловживання Службою автомобільних доріг Львівської області. Про це заявила народний депутат від партії «Воля» Ірина Суслова, коментуючи відповідь фіскальної інспекції на її депутатське звернення.


«Відповідно до проведеної ревізії було встановлено, що за період з 01.05.2013 по 28.02.2015 року Службою автомобільних доріг були допущенні фінансові зловживання, що призвели до втрат державного бюджету на суму 1 млн. 489 тисяч 500 гривень. Ці зловживання полягали у завищенні вартості виконаних робіт» - заявила народний депутат.

«На мою вимогу Державна фіскальна служба вже відшкодувала до держбюджету 457 тисяч гривень. І це лише початок» - додала Ірина Суслова.

«Львівщина сьогодні має одні з найгірших показників стану доріг в країні. Тому кожна копійка повернута державі слугуватиме підвищенню безпеки дорожнього руху. А це чиїсь врятовані життя. Ми й надалі контролюватимемо та зупинятимемо можливізловживання у сфері ремонту та будівництву доріг у Львівській області та дамо по руках тим, хто намагатиметься закопувати гроші замість виконання своїх прямих обов’язків», - резюмувала Суслова.

Немає коментарів:

Дописати коментар