середу, 28 жовтня 2015 р.

Фотовиставка "Війна за Мир"

29 жовтня о 15:00 у Центрі словацької культури в Ужгороді за ініціативи ГО «Закарпатська громада» та за підтримки ГО Культурно-освітньої організації «Матіца словенська» в Україні розпочне свою інтернаціональну подорож фотовиставка «Війна за Мир».


Метою виставки є показати життя та боротьбу за територіальну цілісність України добровольців, зокрема бійців окремої зведеної штурмової роти  «Карпатська Січ» у складі 93 механізованої бригади Збройних сил України. В роботах охоплено період від початку діяльності військових по сьогодення. Четверо фотографів, ризикуючи життям, протягом року збирали представлені вашій увазі фотографії.

На відкритті виставки також буде присутній  вокаліст гурту «Чаламада», волонтер «Карпатської Січі», художник Василь Полажинець.

Запрошуємо всіх бажаючих на експозицію «Війна за Мир», котра триватиме протягом двох тижнів. Всі охочі отримати детальнішу інформацію про  фотовиставку від волонтера, котрий перебував безпосередньо у зоні бойових дій, можуть звернутися заповнивши https://docs.google.com/forms/d/1qftnqNMFb0CuJg_CxaZnbckzfNkINhKooh4TAEhJCk/viewform

Контактний телефон для отримання детальнішої інформації: +380 66 532 48 54.
Адреса Центру словацької культури:  м. Ужгород, вул. Жупанатська, 10


Немає коментарів:

Дописати коментар