середу, 12 серпня 2015 р.

Проти керівництва Юракадемії відкрито справу

Працівникам Криворізького факультету НУ «Одеська юридична академія» свідомо зменшувався педагогічний стаж, на вакантні посади не проводився конкурс та викладачі були змушені безкоштовно проводити лекції за одеських колег. За зверненням народного депутата України Ірини Суслової розпочато кримінальне провадження проти керівництва ВНЗ.

«До мене звернулися працівники вишу, які виступили проти свавілля керівництва Одеської Юракадемії на чолі із Сергієм Ківаловим. Група криворізьких викладачів фактично безкоштовно працювала в інтересах свого начальства у Одесі. Їм навіть не зараховувався педагогічний стаж. Викладачі виграли справу у суді та рішення досі не виконується», - зазначила Суслова.
За фактами, викладеними у зверненні нардепа, слідчим Приморського райвідділу міліції у м. Одеса розпочато кримінальне провадження. Правопорушникам норм трудового законодавства загрожують виправні роботи та заборона обіймати певні посади.
Нардеп від партії «ВОЛЯ» Ірина Суслова протягом 2014-15 рр. неодноразово зверталася у правоохоронні органи з приводу виявлених фактів привласнення державного майна та розкрадання бюджетних коштів президентом Одеської Юракадемії Сергієм Ківаловим. Йдеться про сотні мільйони гривень та десятків гектарів земель, привласнених у держави за схемами Ківалова. Прокуратурою відкрито відповідне кримінальне провадження. Винним загрожує до 10 років позбавлення волі.

Немає коментарів:

Дописати коментар