суботу, 24 січня 2015 р.

Дайджест політичної партії "Сила Людей"


 

20 січня 2015День Криму кримчани відзначили пікетом посольства Росії
Член «Сили Людей» Андрій Щекун став одним із організаторів пікету посольства Російської Федерації вимушеними переселенцями з АРК. Кримчани прийшли до російської амбасади аби, по-перше, звернутися до російського народу із закликом піднятися та скинути диктатора, по-друге, нагадати українській владі про те, що півострів потрібно повертати. 
18 січня 2015Громада Татарбунар навчилась краще контролювати місцеву владу
У неділю у Тарарбунарах відбулась відкрита лекція члена «Сили Людей», експерта Інституту Політичної Освіти Олександра Солонтая на тему: «Як громаді успішно комунікувати з місцевою владою та контролювати її». Дізнатися, як їм отримувати інформацію про роботу місцевих рад й контролювати роботу депутатів прийшли активісти з Тарарбунар та сусідніх містечок. Встигли вже й протестувати нові знання та відвідали сесію районної ради, що відбулася 20 січня.
16 січня 2015Дмитро Кропачов у Житомирі відстоює деталізацію видатків обласного бюджету
У Житомирській області триває боротьба за прозорий та справедливий обласний бюджет. Член «Сили Людей», депутат Житомирської обласної ради Дмитро Кропачов як керівник бюджетної комісії контролює, аби громадськість могла брати участь у формуванні бюджету. Прийнятий обрадою бюджет області на 2015 рік потребує деталізації видатків по галузевих програмах, яку на себе взяла бюджетна комісія під керівництвом Дмитра Кропачова.
15 січня 2015На Тернопільщині розвінчали міфи про різницю між Сходом та Заходом України
Перед Водохрещам у село Біла Тернопільської області приїхали журналісти із 6-ти міст Півдня та Сходу України. Аби познайомити журналістів із життям, культурою та досягненнями своєї громади із зони АТО на кілька днів приїхав Білівський сільський голова та член «Сили Людей» Володимир Шматько.
Через вертеп і коляду село поділилося своїми традиціями, через презентацію розказало про здобутки, та найголовніше, показало всій Україні одну перевірену аксіому: «Разом ми — сила!».
15 січня 2015«Сила Людей» збирає книги для військових
Партійці та активісти «Сили Людей» багато часу приділяють допомозі українським військовим, які зараз знаходяться в зоні АТО. Нещодавно ми дізналися про те, що окрім стандартних потреб на кшталт форми, засобів особистої гігієни та продуктів, наші хлопці завжди раді книжкам.
Тому «Сила Людей» долучилася до реалізації цієї ідеї, та оголосила збір книжок для українських військових. Книги художнього та науково-популярного жанрів можна приносити до офісу Національного Секретаріату за адресою м. Київ, вул. Хрещатик, 7/11, каб. 525 (5 поверх).
13 січня 2014Першому Добровольчому Шпиталю імені Миколи Пирогова потрібна наша допомога!
Перед Новим Роком Перший Добровольчий Шпиталь імені Миколи Пирогова (ПДМШ ім. Пирогова) здійснив першу експедицію в зону АТО. Загострення ситуації на Сході змушує добровольців у прискореному режимі готуватися до другої місії шпиталю в зону АТО для порятунку життів наших захисників. Чим швидше лікарі-добровольці потраплять у зону АТО, тим більше українських захисників буде врятовано.
Допомогти Першому Добровольчому Мобільному Шпиталю імені Миколи Пирогова можна, зробивши переказ на картку ПриватБанку 5168 7556 0151 4777 (Найштетік Євген Володимирович). Інші способи допомоги ПДМШ ім. Пирогова — на сайті проекту за посиланням http://medbat.org.ua/?q=uk/howtohelp.
 
12 січня 2015«Сила Людей» судиться з Луцьким мером за відключення гарячої води
Член «Сили Людей», депутат Луцької міської ради ініціював резонансну судову справу проти мера міста Луцька. Депутат звернувся до суду з вимогою визнати розпорядження мера Миколи Романюка щодо обмеження подачі гарячої води незаконним. На думку Андрія Осіпова, такі дії міського очільника мають бути розціненими як перевищення службових повноважень. Перше судове засідання, на яке мер Луцька не з’явився, відбулося 12 січня.
11 січня 2015Централізація чи децентралізація України: підсумки зустрічі у Кіровограді
У Кіровограді відбулась відкрита зустріч члена «Сили Людей», експерта Інституту Політичної Освіти Олександра Солонтая із місцевою громадою. «Централізація чи децентралізація України, що відбувається?» — таку тему обговорювали місцеві активісти із експертом. Кіровоградці прийшли недільним вечором поспілкуватися про зміни, яких ми досягли та не досягли у напрямку децентралізації держави після Євромайдану. Обговорили й зміни до законодавства, що були прийняті для прискорення децентралізаційних процесів.
12 січня 2015«Сила Людей» у Тростянці звернулась до місцевих депутатів з проханням переглянути податкові правила
Складне становище України призвело до введення владою змін до оподаткування. Однак члени «Сили Людей» із Сумської області занепокоїлися несправедливістю, що проявляється для жителів маленьких міст та сіл. Від нових правил можуть постраждати звичайні люди, що мешкають у власних будинках та мають домашнє господарство. Наші активісти з міста Тростянця сумської області звернулися до депутатів міської ради та селищних рад Тростянецького району Сумської області з проханням розглянути це питання встановити оподаткування з урахуванням інтересів громади.

Немає коментарів:

Дописати коментар