понеділок, 19 січня 2015 р.

Мобілізація вбиває!


Інакше ніяк! Скільки молодих людей загинуло за останні 8 місяців проведення АТО?! Офіційно небагато, а реально загинуло майже все молоде покоління українців, цвіт нації, яке має не воювати, а створювати сім'ї, працювати на благо країни, розвивати економіку і культуру України. Я повністю підтримую Руслана Коцаба, який опублікував ролик про те, що краще піде у в'язницю, ніж в армію вмирати. Безглуздо і нещадно влаштовувати мобілізацію і відправляти на смерть людей, коли все що потрібно зробити - це поміняти пару рядків у Конституції, щоб дати Південному Сходу особливий статус, що хіба ці рядки стоять життів такої кількості громадян ?!
Донбас вирішив бути авономним, так нехай він їм буде. Невже знищення сходу України може призвести до єднання нації? Адже головне надбання країни - це люди, якими так легко розмінюється нинішня влада ... І як не соромно Порошенко покладати квіти і тужити у пам'ять про розстріляних журналістах у Франції, але при цьому відправляти особисто людей помирати в своїй рідній країні? Верх лицемірства нашого керівництва закривати очі на трагедію у себе вдома!
У зв'язку з викладеним, я, Юрій Вакуленко, пропоную запустити акцію «Мобілізація вбиває» в Україні на підтримку Руслана Коцаба і проти нової хвилі мобілізації, раз Президент країни і влада розуміють тільки «по-французьки».
На знак солідарності і підтримки акції пропоную поміняти аватарку у себе на сторінках на цю
#МобілізаціяВбиває

Немає коментарів:

Дописати коментар