середу, 5 вересня 2018 р.

Армянськ в окупованому Криму...ліквідовують

В окупованому Криму з міста Армянськ, де почалася екологічна катастрофа через випаровування кислот із заводу "Титан", вивозять дітей у більш безпечні місця півострова.
"У нас сьогодні оголосили евакуацію дітей, відправляють у санаторії, дитячі садки, школи… І ми ось зібралися і їдемо, кажуть, що у Євпаторію. Чекаємо на автобус. Нам подзвонила вчителька і сказала дві години за збори вам", - розповіла одна з мешканок Армянську Ганна Мілещенко.
В Міністерстві оборони України заявили, що причиною екологічної катастрофи у Криму стали стрільби збройних сил РФ, під час якого влучили у кислотовідстіники на підприємствах півночі окупованого Криму.

Тим часом керівник окупованого Криму Сергій Аксьонов заявив, що "впродовж трьох днів приймуть технічне рішення щодо ліквідації Армянська".
На думку аналітика Українського інституту майбутнього Ігара Тишкевіча, Росія буде всіляко перешкоджати українській владі та мешканцям окупованого Криму і не дасть змоги довести факт масштабної екологічної катастрофи на півночі півострова.

Немає коментарів:

Дописати коментар