пʼятницю, 10 листопада 2017 р.

Дезінтеграція ворожої країни

Перший крок до дез'інтеграції ворожої країни - ментальний.
Керівник уряду Новопруссії Алекс Кенігсберзький офіційно визначив  напрями інформаційних потоків у офіційних повідомленнях уряду.
Усі "калінінграцькі" назви пишуться виключно так, як трактується урядом Новопруссії. У закордонних публікаціях варто хоча б у дужках супроводжувати їх назвами історичними, кенігсберзькими.
Те саме стосується всіх географічних назв ворожої країни. Наприклад:


 Катастрофа сталася не в російськом городє Іжевскє, а в столиці Удмуртії Іжевськ (Іж-Кар).
Літак сів не в російському місті Чєбоксари, а в столиці Чувашії Чебоксари (Шупаш-Кар).
 Усі "ленінграцькі" назви супроводжувати - вепськими, іжорськими, фінськими, а коли йдеться про певні райони, то слід нагадувати що раніше вони належали Фінляндії.
Уся або частково Білгородська область в минулому входила до Гетьманства, раніше - до Української ландміліції ("ланці"), пізніше - до ураїнських нацрайонів РСФСР. Воронізька область - це колишній Острогозький полк, це Східна Слобожанщина. Частина Курщини - це колишній Сумський полк Гетьманщини.
Коли в новинах і дискусіях йдеться про "Ростовську" область, слід нагадувати собі та іншим які райони і міста входили до Таганрозької та Донецько-Шахтинської округи УРСР.
Сама ворожа територія має йменуватися, щонайменше "Малотатарією"
І так далі.
Багато, багато повторів.
Багато, багато разів по п'ять разів на день це мають читати і самі росіянці.
Всі колишні землі всіх народів і держав, які осіли в руках компартії Росії на момент "развалу СРСР". Всі скелети у всіх шафах.
Також фейкова організація Українська Православна Церква Московського Патріархату йменується відвовідно до суті РПЦ
Нагадаємо, що у 2014 році Новопруссія визнала незалежність Сибірської, Тувинської та Сахалінської народних республік. У 2015 році встановлено дипломатичні відносини з Далекосхідною народною республікою, Якутією та Карело-Фінською Соціалістичною Республікою. У 2016 році представництва Новопруссії відкрились в Кубані, Татарстані, Чувашії, Кашубщині та Трансільванії та Камизякії...
Офіційний Амбасадор @Retvittka

1 коментар:

  1. Карта України зі збірника «Atlas Novus», зроблена Гоманом 1716 р. Має заголовок: «Ukrania, quae est terra Cosaccorum cum vicinis Valachiae, Moldavie Minrisque Tartariae provinciisз», тобто Україна, яка є Землею Козаків з сусідніми провінціями Валахії, Молдавії і Малої Татарщини.
    https://twitter.com/Max_Brsh/status/936573246681550855

    ВідповістиВидалити