четвер, 10 липня 2014 р.

Базовий курс з прав людини та дій на захист суспільних інтересів


Запрошуємо взяти участь у Базовому курсі з прав людини та дій на захист суспільних інтересів, що відбудеться 26-27 липня у Києві. Базовий курс - це місце зустрічі людей із активістського, правозахисного, журналістського, студентського, викладацького, волонтерського середовищ та усіх тих, хто небайдужі до ситуації в країні і хотів би дізнатися про те, як її можна змінити.

На Базовому курсі ви зможете почути відповіді на такі питання:
- Права людини: філософська концепція чи система правових норм?
- Чим порушення прав людини відрізняються від будь-якої несправедливості?
- Хто ж такі правозахисники?
- Як і навіщо можна і потрібно захищати права людини?
а, можливо, замість відповідей, ви виїдете з семінару з новими питаннями...



Основний ведучий семінару - Андрій Юров - почесний президент Міжнародного  Молодіжного Правозахисного Руху, голова Кримської Польової Місії з прав людини, експерт Ради Європи, член Ради при Президентові Російської Федерації з розвитку громадянського суспільства і прав людини, один з провідних правозахисників Східної Європи, інтелектуал і соціальний філософ.

Участь у семінарі безкоштовна. Організатори забезпечать учасників харчуванням, а також оплату проїзду та проживання для іногородніх учасників та учасниць (найбільш економним видом транспорту). Семінар проходитиме з 11.00 до 20.00  години щоденно.

УВАГА: робоча мова семінару російська, тож просимо заповнювати анкету російською також.

Для участі в семінарі необхідно заповнити анкету http://inthrschool.org/application/universalnaya-anketa (необхідна попередня реєстрація на сайті) до 19 липня. Відбір на участь у семінарі проводиться на конкурсній основі. З кандидатами та кандидатками на участь проводитиметься телефонна співбесіда.

За додатковою інформацією просимо звертатись до координатора освітніх програм Центру Громадянських Свобод Назарія Боярського (+380 50 411 20 42) або за електронною скринькою part@inthrschool.org

Немає коментарів:

Дописати коментар