четвер, 24 липня 2014 р.

Дослідження мозку терористів

Вояки УКА протягом останніх 2-х місяців були задіяні в місії супроводження стелз-дослідження Всесвітнього Інституту дослідження не_людського мозку.
Фахівці інституту за допомоги ультра-сучасних приладів просканували більш, як 1000 мізків мертвих терористів в зоні проведення АТО. Сканування відбувалось у безконтактний спосіб, тіла мертвих терористів не препарувались.
Результати сканування передавались у «хмару» Інституту для математичної обробки.
Обробка результатів сканування засвідчила суттєві відмінності у ґеометрії та топольоґії гіпоталамусу бойовиків по відношенню до ґеометрії та топольоґії гіпоталамусу звичайних людей.

Статистичний аналіз даних засвідчив, що терористи, принаймні на момент закінчення стелз-дослідження мають суттєві відмінності у ґеометрії та топольоґії гіпоталамусу від звичайних людей. Більше того, ті відмінності є сталими для певних катеґорій терористів. Отже, маємо справу з аномальною за швидкістю зміною кардинально важливої ділянки головного мозку.
Польові дослідники, отримавши результати математичної обробки своїх даних, жартома сказали, що відкрили, щонайменше, 3-ри сталі мутації гіпоталамусу:
— хуйлоталамус
— даунталамус
— ґандоталамус
Польові дослідники прагнуть повернутись в зону проведення АТО з більш досконалим обладнанням, яке дозволить їм з безпечної відстані сканувати мізки (ще) живих терерористів, аби підтвердити свою гіпотезу про можливість над швидкої мутації гіпоталамусу.
УКА буде надавати наступній місії Інституту всю необхідну підтримку та належний супровід.

Немає коментарів:

Дописати коментар