вівторок, 2 квітня 2019 р.

Зеленський - довготривала технологія Москви

Зеленський - довготривала технологія москви по демонтажу Української державності?
Не менше 15 років знадобилося кремлівським силам, щоб вивести «свого» кандидата на такі високі позиції. Пам‘ятаєте коли Квартал став таким популярним? Я пам‘ятаю. Це 2004-2006 роки. Якраз в цей період відбувається Помаранчева Революція - важливий етап в державотворенні.
Українці вже тоді хотіли позбутися пут московського ярма. Саме тоді прокремлівськими олігархами була запущена технологія по знищенню державності - на обрій вийшов квартал-95. Вже з початку 2000х основною темою «кварталівців» було знущання над Україною, нашою державністю, мовою, культурою. Принижувались як правило жителі Західної України, висміювались гуцули, мешканці питомо україномовних регіонів. На противагу всьому «нікчемному-українському» було велике російське, найкраще, найліпше, сильне. 

«Головною метою кварталу було посіяти зерно розбрату в українському суспільстві, розділити Україну на сорти, а будь-яку проукраїнську владу показати нікчемною». 

Вже тоді їм вдавалося. Українці, зазомбовані Кварталами обрали дві-тричі засудженого Януковича. Проте ні, у 2013-2014 роках спалахує Революція Гідності, починається війна. Поступово країна відходить від русского міра. Закривається «лавочка» з російськими каналами, кіно, гастролерами. Ми починаємо вчити свою історію, знімати свої фільми, чути свою музику. 
Проте, російська пропаганда, яка роками вигодовувала нових «слуг» зробила своє: ми бачимо наскільки ефективно відбулася кампанія по зомбуванню громадян України вже через так званий проект «Слуга народу». 

«Відверті маніпуляції, просування найгірших ідей кремлівської пропаганди, демонстрація України як «fail state”, були основою серіалу «Слуга народу». 

Через призму серіалу нам закинули Зеленського, який насправді є таким самим олігархом, багатієм з офшорами та віллами, мільйонами баксів на рахунках і Range Rover’ами. Але люди наскрізь просякнути московською пропагандою вже не зважають. Російська фсб-машина десятками років працювала над головною зброєю ХХІ століття - інформаційною. Вона доведена до досконалості. Її мета - прониками глибоко в мозок людей, діставати їх найбільші фобії, працювати з травмами дитинства та зрештою досягати результату. Так роблять в Росії. Понад 90% підтримка агресивної політико Путіна у 2014 році - це наслідок цією інформаційної війни. Сьогодні вона апробована в Україні. 

Мета Кремля нині - розділення України, деморалізація, знищення мови та культури, національне приниження - все як в останньому сезоні «Слуги народу». Подивіться! Це наша майбутня реальність. 
Ні мови, ні НАТО, ні армії, ні безвізу, ні власної історії.
Зрештою, можемо втратити державу. 
Росія, вже хоч зараз готова по частинах заковтувати нас назад в імперію. 
Саме Росії потрібен сценарій з референдумами, відмовою від власної ідентичності, знищення державності. 

Ви думаєте це казки? Ні. 
Звісно, РФ не буде робити цього за місяць чи два. РФ не буде вводити війська чи атакувати з повітря. Досить буде повернути все назад, до точки неповернення, у 2013 рік. Досить буде щоб «нові обличчя» поступово відмінили всі україноцентричні закони та зупинили наш поступ до цивілізації. 
А далі...лише квартали, свати, аганькі, охлобистіни, таможені союзи, амністія бойовикам...і зрештою розвал країни...

Вже за три тижні така перспектива може стати реальністю...

Так, ми ще можемо це зупини. Ми мусимо. Не заради цього останні сто років Україна мужньо боролася з совєцько-московським окупантом. Не заради цього ми поклали мільйони життів у боротьбі за Незалежну та Вільну країну. 
Ми маємо зберегти Україну! 
Ми маємо зупинити ворога!
Ми маємо об‘єднатись, мобілізуватись та зробити все від нас залежне. А далі - робитимемо все, що ставати кращими!


Немає коментарів:

Дописати коментар