середу, 27 січня 2016 р.

Анонс старту чергового рейду групи «Схід та Захід єдині». Рейд № 23


       Рейд присвячується Памяті Героїв Крут…



У суботу 30 січня 2016 року о 12.00 волонтерська група "Схід та Захід єдині" у селі Озерна Зборівського району Тернопільської області (друга Озерна, біля сільської ради коло Будинку культури) починає завантаження волонтерської допомоги 23-го рейду на фронт.
Присвяченого Памяті Героїв Крут. Рейд пройде по передовим опорним пунктам наших військ, а саме: Пісках, Опитному, Водяному, Станиці Луганській і інших на лінії розмежування військового протистояння на сході України. Вага вантажу як завжди поза  25  тонн (детальний опис вантажів та точну вагу буде подано згодом). У переліку: харчі, овочі, зимове спорядження, пічки «буржуйки», військова форма і багато іншого. Волонтерська допомога з Тернополя вже підвезена до Озерної Василем Конько протягом минулих тижнів.















Завантаження 30 січня також буде відбуватись у інших населених пунктах області. Подробиці з фронту згодом. Керівники рейду: з Тернопілля та Західної України Василь Конько, Шумщина Володимир Каніщев, Донбас та зона «АТО» Едуард Хатмуллін. Інформаційний супровід Ігор Крочак. Представників ЗМІ запрошуєм до висвітлення старту. Для журналістів автомобіль на Озерну буде відправлятись в 11.20 від готелю «Тернопіль» у місті Тернополі. Опісля представники ЗМІ будуть мати змогу від
їхати з Озерної до Тернополя цим же автомобілем. (фото з архіву попередніх рейдів)


Прес-служба волонтерської групи громадської організації «Схід та Захід єдині»



27 січня  2016 року

Немає коментарів:

Дописати коментар